Szefowo, ankiety nie potraktuję na serio, ale przypomnę Ci Twoje własne słowa. Brzmiało one mniej więcej tak: "w administracji forum, oprócz ludzi, którzy przymykają oko na pewne sprawy i chcą załatwić wszystko bez zbędnych kłótni, potrzeba też takich "żylet", które wprowadzą rygor i będą rozliczać wszystkich za wszystko." Odwróćmy to i przeróbmy na wersję odpowiadającą naszemu forum na dzień dzisiejszy... "Na forum, oprócz wszechwiedzących i konsekwentnych - mniej lub bardziej - członków administracji potrzeba też takich, którzy obserwują z boku i czuwają nad wszystkim, ale nie dają się wciągnąć w spory."
Wiesz co? Jeśli czujesz, że wypaliłaś się i nie rozumiesz dzisiejszej młodzieży (powiem Ci, że ja też jej często nie rozumiem mimo że się do niej zaliczam

), powinnaś sama podjąć decyzję. Myślę, że userzy by zrozumieli - uwierz mi, w gruncie rzeczy my nie chcemy źle, ale jesteśmy jeszcze w takim wieku, w którym się buntujemy. To jest - stety bądź nie - jest jeden z etapów dorastania, bo człowiek uczy się odróżniać dobro od zła. I generalnie chce się żyć inaczej niż starsze pokolenia
Pozwól, że odniosę się do kilku Twoich zdań z tego posta.
Cytat:
Tak, chcę stworzyć forum na "swój obraz i podobieństwo"
|
Ja też chciałam

I każdy z Was chce.
Cytat:
Chcę na przykład by ludzie przestali się czepiać czyjegoś wieku.
|
To proste - zlikwidujcie pole "wiek" w AdminCP.
Cytat:
"Liv, weź się ogarnij, niby studiujesz a nadal zachowujesz się jak trzynastolatka"
|
Wierzę, że to żart, aczkolwiek... Serio tak źle ze mną, żeby mnie odmładzać o te ponad 5 lat?
Bajeczki... Te obrazki zniszczyły mi dzieciństwo :< Jak włączyłam sobie jakiś czas temu "Muminki" to się nieźle zdziwiłam ; o
Aczkolwiek nadal uważam, że Muminki, Gumisie, Brygada RR, Smerfy i inne bajki mojego dzieciństwa są nadal lepsze niż to, co obecnie serwuje się maluchom. Trudno uwierzyć, że ich twórcy też kiedyś byli dziećmi! :< No ale jak słusznie zauważyłaś...
I sama się dziwię, że ludzie w ogóle próbują temu zaprzeczać...
Ale Bjork, przez to wszystko i młodzi ludzie są inni. Ale trudno ich za to potępiać. Prędzej czasy, w których przyszło nam żyć.
Cytat:
jak przestawimy niektóre litery w nicku Liv, to wyjdzie słowo "penis"
|
Już prędzej "szatan"/"zło" (eviL)