|
|
#11 | |||||
|
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
Szefowo, ankiety nie potraktuję na serio, ale przypomnę Ci Twoje własne słowa. Brzmiało one mniej więcej tak: "w administracji forum, oprócz ludzi, którzy przymykaj± oko na pewne sprawy i chc± załatwić wszystko bez zbędnych kłótni, potrzeba też takich "żylet", które wprowadz± rygor i będ± rozliczać wszystkich za wszystko." Odwróćmy to i przeróbmy na wersję odpowiadaj±c± naszemu forum na dzień dzisiejszy... "Na forum, oprócz wszechwiedz±cych i konsekwentnych - mniej lub bardziej - członków administracji potrzeba też takich, którzy obserwuj± z boku i czuwaj± nad wszystkim, ale nie daj± się wci±gn±ć w spory."
Wiesz co? Je¶li czujesz, że wypaliła¶ się i nie rozumiesz dzisiejszej młodzieży (powiem Ci, że ja też jej często nie rozumiem mimo że się do niej zaliczam ), powinna¶ sama podj±ć decyzję. My¶lę, że userzy by zrozumieli - uwierz mi, w gruncie rzeczy my nie chcemy Ľle, ale jeste¶my jeszcze w takim wieku, w którym się buntujemy. To jest - stety b±dĽ nie - jest jeden z etapów dorastania, bo człowiek uczy się odróżniać dobro od zła. I generalnie chce się żyć inaczej niż starsze pokolenia ![]() Pozwól, że odniosę się do kilku Twoich zdań z tego posta. Cytat:
I każdy z Was chce.Cytat:
Cytat:
![]() Bajeczki... Te obrazki zniszczyły mi dzieciństwo :< Jak wł±czyłam sobie jaki¶ czas temu "Muminki" to się nieĽle zdziwiłam ; o Aczkolwiek nadal uważam, że Muminki, Gumisie, Brygada RR, Smerfy i inne bajki mojego dzieciństwa s± nadal lepsze niż to, co obecnie serwuje się maluchom. Trudno uwierzyć, że ich twórcy też kiedy¶ byli dziećmi! :< No ale jak słusznie zauważyła¶... Cytat:
Ale Bjork, przez to wszystko i młodzi ludzie s± inni. Ale trudno ich za to potępiać. Prędzej czasy, w których przyszło nam żyć. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 30.07.2014 - 21:30 |
|||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|