Ja uważam, że nie ma co biadolić, dopóki się w grę nie zagra. Może ktoś kto był nastawiony zupełnie anty nagle zakocha się w czwartej odsłonie The Sims, bo odkryje wiele funkcji, których nam, być może, nie pokazano? Teoretycznie EA powinno pokazywać wszystko co najlepsze by zachęcać do zakupu, ale nawet w filmikach od ludzi którzy już w grę grali nie zobaczyliśmy np. wyjścia do pubu (chyba) czy wielu pozostałych interakcji.
Większość z Was rozpieściła chyba trójka (bo jest ogrom dodatków do niej i gra naprawdę może być rozbudowana), ale gdybyście mieli zagrać teraz tylko w jej podstawę to też byłoby ogromne marudzenie, bo zwyczajnie przyzwyczailiśmy się do pór roku, studiów, nocnego życia, apartamentów etc., etc. (jasne, jasne do basenów też, ale to ogromny - The Sims 4 i prawie każdy tak uważa).
Ja mam szczerą chęć wkręcić się w podstawkę The Sims 4, a następnie zobaczyć co twórcy zaprezentują nam w dodatkach, jeśli dodatki będą do... niczego to zwyczajnie zakończe na podstawie.
@TheBlackSheep
Minimalnie wymagania The Sims 4 są naprawdę niewiele wyższe niż minimalne The Sims 3 ( z tym, że The Sims 3 zostało wydane parę dobrych lat temu), ciekawa jestem jak to będzie z lepszymi ustawieniami, czy nagle na wyższe ustawienia trzeba będzie o wiele lepszego kompa, mogli dać trzy specyfikacje - najniższe, średnie i wysokie, ale niestety..