08.08.2014, 20:26
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Napisał Irbis
Nie porównuję, wymieniłam tylko rzeczy z listy, bo jeśli brak pryszczy wymieniony jest na liście jako wada TS4, dlaczego nie był wadą TS3?
Według mnie, "inni" nie zrobili listy braków wystarczająco dobrze, bo połowa rzeczy na niej jest wpisana na siłę, jak wspomniane pryszcze i inne rzeczy, o których pisałam w poprzednim poście. Nie widzę powodów, dla których mam traktować jako wadę gry coś, co ktoś miał kaprys tak zakwalifikować.
Troszkę się chyba mnie czepiasz. Nigdy nigdzie nie pisałam, że oczekuję iż gra ma się wszystkim podobać, że nie dostrzegam jej wad, i wreszcie, że nie rozumiem, że komuś może się nie podobać. Nawet w cytowanym przez Ciebie poście napisałam, że nie mam nic przeciw krytyce, a nawet, że jest potrzebna
Nie mam zamiaru się kłócić o to kto ma rację, nie przekonasz Mnie do nieobiektywnej w moim odczuciu listy braków, a Ja nie przekonam Ciebie, że jest nieobiektywna.
|
Wtrące się do tej dyskusji, bo chcę powiedzieć coś ważnego. Nawet ten, co pisał ten artykuł pisał, że te braki to NIE musi być wada. To nie są wady gry, tylko pokazanie, czego nie będzie. Niektóre rzeczy, które były w poprzednich częściach, a nie będzie w TS4 wcale nie są takie fajne (królicze nory).
|
|
|