Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 08.08.2014, 13:46   #11
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Nevada Zobacz post
nie przyrównuj pryszczy, czy kupowania ubrań do grupy wiekowej albo CAST'a (tak, wiem, CASTa nie było w TS2, ale jak pisałam, gra ma się rozwijać i proponować coraz więcej od razu - czemu, patrz wcześniejszy post)
Nie muszę instalować poszczególnych podstaw aby wiedzieć, co w nich było, a czego nie. Inni zrobili to wystarczająco dobrze i przedstawili dwie listy braków i nowych rzeczy.
I bardzo proszę wyrażaj swoje zdanie, wszyscy wiemy jakie ono jest i pisałam już wiele razy, że rozumiem, że gra może się podobać. A czy Ty rozumiesz, że może się nie podobać?
Nie porównuję, wymieniłam tylko rzeczy z listy, bo jeśli brak pryszczy wymieniony jest na liście jako wada TS4, dlaczego nie był wadą TS3?
Według mnie, "inni" nie zrobili listy braków wystarczająco dobrze, bo połowa rzeczy na niej jest wpisana na siłę, jak wspomniane pryszcze i inne rzeczy, o których pisałam w poprzednim poście. Nie widzę powodów, dla których mam traktować jako wadę gry coś, co ktoś miał kaprys tak zakwalifikować.
Troszkę się chyba mnie czepiasz. Nigdy nigdzie nie pisałam, że oczekuję iż gra ma się wszystkim podobać, że nie dostrzegam jej wad, i wreszcie, że nie rozumiem, że komuś może się nie podobać. Nawet w cytowanym przez Ciebie poście napisałam, że nie mam nic przeciw krytyce, a nawet, że jest potrzebna

Nie mam zamiaru się kłócić o to kto ma rację, nie przekonasz Mnie do nieobiektywnej w moim odczuciu listy braków, a Ja nie przekonam Ciebie, że jest nieobiektywna.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania