Cytat:
Napisał octavessens
nie za bardzo rozumiem tych, którzy uważają, że 3 ma lepsze krajobrazy i grafike niz 4. Kiedy w trójce tekstury drzew z bliska są okropne, kora wygląda jak plamki w paincie malowane, w czwórce roślinność wygląda przepięknie. Można narzekać na czwórke i jej braki, bo sam uważam, że wersja finalna gry wygląda jak demo, ale grafika to jedna z rzeczy, która jest cudowna.
|
też tak myślałem i The Sims 4 podoba mi się jako tak, chociaż drzewa są okropne... Kojarzą mi się z
tym, lub
tym...
Naprawdę czekałem na TS4... Spodziewałem się cudów ale to co oni oferują jest dla mnie śmieszne... Caseum dał mi linka do
tego... SERIO? Chciałem zamówić tą gre przed premierą, w sumie to mega ciesze się że tego nie zrobiłem bo nie mam dostępu do komputer, a poza tym na to coś, to mi pieniędzy szkoda... Chyba zostanę sobie przy dwójeczce, bo tam mogę mieć to samo i więcej (chociażby ufo, czy cmentarzyk... Ups, to jest nawet w jedynce)
-> ściany to ja se bez najmniejszego problemu zrobie wyższe czy niższe za pomocąkodu...
-> dorosłych simów też se mogę podwyższyć. I to wcale nie wygląda tak źle (wydaje mi sieże
ten sim od KAthy bytł podwyższany, ale tu proszęautorkę o potwierdzenie

-> dopisałbym coś jeszcze ale w sumie nie wiem co ma ts4 czego nie ma dwójka... z jedynką miałbym nawet problem.
Reasumując, czwórka zapowiadała się świetnie, podobała mi się kraskówkowa grafika, ale to gra o wymaganiach graficznych takich jak ts3, ma fajnego CaS'a ale pod względem opcji jest okrojoną wersją ts/ts2. Pewnie sie jeszcze będzie zacinać :3
Pozdrawiam, Kenny.
edit: dobrze, w takim razie ujmę to inaczej. Jeśli będę miał chęć kupić se czwóreczkę a ea nie wypuści oficjalnego dema to poproszę pewnego wujka o pożyczenie mi tej gry w celu przetestowania.