|
|
#11 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
Naprawdę czekałem na TS4... Spodziewałem się cudów ale to co oni oferują jest dla mnie śmieszne... Caseum dał mi linka do tego... SERIO? Chciałem zamówić tą gre przed premierą, w sumie to mega ciesze się że tego nie zrobiłem bo nie mam dostępu do komputer, a poza tym na to coś, to mi pieniędzy szkoda... Chyba zostanę sobie przy dwójeczce, bo tam mogę mieć to samo i więcej (chociażby ufo, czy cmentarzyk... Ups, to jest nawet w jedynce) -> ściany to ja se bez najmniejszego problemu zrobie wyższe czy niższe za pomocąkodu... -> dorosłych simów też se mogę podwyższyć. I to wcale nie wygląda tak źle (wydaje mi sieże ten sim od KAthy bytł podwyższany, ale tu proszęautorkę o potwierdzenie ![]() -> dopisałbym coś jeszcze ale w sumie nie wiem co ma ts4 czego nie ma dwójka... z jedynką miałbym nawet problem. Reasumując, czwórka zapowiadała się świetnie, podobała mi się kraskówkowa grafika, ale to gra o wymaganiach graficznych takich jak ts3, ma fajnego CaS'a ale pod względem opcji jest okrojoną wersją ts/ts2. Pewnie sie jeszcze będzie zacinać :3 Pozdrawiam, Kenny. ![]() edit: dobrze, w takim razie ujmę to inaczej. Jeśli będę miał chęć kupić se czwóreczkę a ea nie wypuści oficjalnego dema to poproszę pewnego wujka o pożyczenie mi tej gry w celu przetestowania.
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 17.08.2014 - 23:07 |
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|