View Single Post
stare 25.08.2014, 07:10   #2
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Witajcie po wakacjach,
Ja tam się cieszę na czwórkę. Pobawiłam się w sobotę demem CAS i bardzo mi nowe simy przypadły do gustu. Dla mnie są po prostu ładne. A to jest bardzo ważny asset dla mnie bo właśnie brzydkie simy to był główny powód dla którego nie mogłam grać w trójkę. Raziły moje poczucie estetyki.
Reszta możę być jak dla mnie. Otwarte otoczenie w trójce mnie męczyło na dłuższą metę. Jeżeli ładowanie między dzielnicami nie będzie za długie to pomysł otoczenia/świata w czwórce będzie super.
Podoba mi sie też pomysł ograniczenia ilości parcel. W moim Pleasentview mam tyle rodzin że sama sie już w tym gubię. Czyli zapowiada sie ok.
Poza tym...zgadzam się z Irbis w sprawie domniemanego lenistwa EA. Też uważam że to co zrobili w TS4 zrobili celowo a nie z lenistwa czy z pazerności.
Odnoszę takie wrażenie że dużo forumowiczów przyjmuje za cos oczywistego że można otrzymywać wiele za darmo. Wpływ INternetu? Gdzie można brać nic nie dając w zamian?
Ja uważam , będąc kobieta pracującą, że za pracę należy się zapłata. I ci informatycy z EA pewnie też tak myślą. Chcą zarabiac na swoim talencie i ciężkiej pracy. Co w tym dziwnego?
Ja ich podziwiam.... umieć zrobic taką myślącą grę jak The Sims! Chętnie im za to zapłacę.