View Single Post
stare 26.08.2014, 09:03   #6
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał simka334player Zobacz post
Ale , tak mi się wydaje, bądźmy konsekwentni, jeśli podjąłem decyzję że bojkotuje grę, to nie przyjdzie mi do głowy skorzystać z, jak to niektórzy "delikatnie" określają, nieoficjalnego źródła.
Piractwo to kradzież, nie ma co sie bawić w eufemizmy.
Mądre słowa. To się nazywa hipokryzja. Bo skoro ktoś już od dawna wie, że gra mu się nie podoba, a nawet wie, że w ogóle gra jest do niczego, że dla małych dzieci, że się cofa itp. itd. to po co chce w nią grać, oczywiście zaraz po tym jak ją ukradnie? Czyli co, wszyscy którzy zagrają w grę są dziećmi dającymi zmanipulować się EA czy tylko Ci którzy uczciwie grę kupią? Dla mnie zasada jest prosta: nie podoba mi się gra, to w nią nie gram.
Wycenianie gry też jest nie na miejscu. Czy Wam ktoś mówi, że za dużo dostajecie za swoją pracę?, czy chcielibyście dostawać mniej bo ktoś, kto tej pracy nie rozumie uważa, że tak powinno być?
Gdyby gra tak bardzo mi się nie podobała, szkoda byłoby mi czasu na wchodzenie tutaj i wpisywanie w kółko tego samego, bo naprawdę nic innego nie robicie. Ciągle i ciągle te same teksty. No oczywiście każdy ma do tego prawo, tak jak Ja mam prawo napisać co o tym myślę.

Co strasznego jest w tej reklamie, że aż strach się przyznawać to grania w TS?

Ostatnio edytowane przez Irbis : 26.08.2014 - 09:06
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem