![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż,
każdy ma prawo powiedzieć : płacę więc wymagam. Jak produkt nie podchodzi komuś to go nie kupi, to oczywiste! Każdy ma prawo dokonać wyboru...kupić czy nie. Ale , tak mi się wydaje, bądźmy konsekwentni, jeśli podjąłem decyzję że bojkotuje grę, to nie przyjdzie mi do głowy skorzystać z, jak to niektórzy "delikatnie" określają, nieoficjalnego źródła. Piractwo to kradzież, nie ma co sie bawić w eufemizmy. Nie znam sie na technicznej stronie tworzenia takich gier jak The Sims, które wg mnie są bardzo "myślącymi" grami. Nie można ich chyba porównac z jakimiś prymitywnymi strzelankami. Mnie interesuje efekt końcowy. Bo każda odsłona the sims była osobną grą bazującą na tej samej koncepcji. Wg mnie w TS4 twórcy skupili sie na simach i na tym żeby były bardziej naturalne gdyż Rachel Franklin sama powiedziała że TS4 to gra która polega na tworzeniu i kontrolowaniu simów. I jeśli to prawda że simy będą mądrzejsze od wszystkich dotychczasowych to to jest właśnie to o co mnie głównie chodzi. żeby bardziej przypominały prawdziwych ludzi w reakcjach i zachowaniu. A takie drobiazgi jak brak pralek dżizys! to naprawdę nie jest dla mnie istotne.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|