View Single Post
stare 26.08.2014, 09:55   #3306
tjzzf

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał simka334player Zobacz post
Piractwo to kradzież, nie ma co sie bawić w eufemizmy.
Nie żebym bronił piratów, ale męczy mnie już to na siłę lansowane w mediach zdanie. Jasne jest niemoralne, ale piractwo to nie kradzież. Nie idziesz do sklepu i nie zabierasz gry z półki, nie wyrywasz producentowi pieniędzy z ręki, po prostu ją kopiujesz. Producent nie traci ani złotówki, traci potencjalne zyski z twojego kupna. Kropka. A jeżeli i tak nie miałaś zamiaru jej kupić cóż...

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Wycenianie gry też jest nie na miejscu. Czy Wam ktoś mówi, że za dużo dostajecie za swoją pracę?, czy chcielibyście dostawać mniej bo ktoś, kto tej pracy nie rozumie uważa, że tak powinno być?
Nie rozumiem skąd te porównanie, jeżeli tworzę projekt na szybko, jest niedokładny, brakuje w nim pewnych elementów lub są one ucięte, to jak najbardziej zgodziłbym się dostać mniej, ba nalegałbym. A czemu to? bo nie byłby proporcjonalny w stosunku do ceny.

Cytat:
Dla mnie zasada jest prosta: nie podoba mi się gra, to w nią nie gram.
A jeżeli nie wiesz czy ci się podoba to co robisz? oglądasz filmiki na YT czy szukasz wersji DEMO?

A jeżeli wersja DEMO nie istnieje? co jest nagminne po 2006 roku.
Twory pokroju CAS pomijam bo tak naprawdę nic nie pokazują. Zresztą Nie bez przyczyny EA zrezygnowało z czasowych dem w simsach na rzecz CAS.

W tej chwili TS4 to zakup w ciemno. Najlepsze jest to że nawet recenzenci z największych pism nie dostaną gry przed premierą. Chyba nawet twórcy przeczuwają co z tego wyjdzie.

Cytat:
Co strasznego jest w tej reklamie, że aż strach się przyznawać to grania w TS?

Jej dziecinność, Sweet focia, i śpiewający lektor rodem z Disney Channel.

Ostatnio edytowane przez tjzzf : 26.08.2014 - 10:18
tjzzf jest offline   Odpowiedź z Cytatem