View Single Post
stare 02.09.2014, 17:26   #3526
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Absolem Zobacz post
Irbis sory, ale tak jak Ty krytykujesz zbytnich hejterów tak ja muszę napisać, że na każdej stronie tylko wychwalasz czwórkę, też w nią nie grałaś tak jak Ci hejtujący więc jak już to bądźmy sprawiedliwi wszyscy
Przejrzałam część swoich postów i wybacz, ale muszę się z Tobą nie zgodzić. Nie wychwalam gry, a już na pewno nie na każdej stronie Owszem, wielokrotnie wyrażałam swoje zadowolenie z tego jak wygląda gra i jakie opcje się w niej pojawią, ale zawsze miałam do tego podstawę w postaci zdjęć lub filmików. Po prostu widziałam coś i jak mi się podobało pisałam o tym. To coś zupełnie innego niż wypisywanie w kółko, że gra jest beznadziejna, przy czym najbardziej chodziło mi o to że pisane są ciągle te same teksty, aż do znudzenia, co jednoznaczne jest z zaśmiecaniem forum.
Ponadto dawno już pisałam, że dopiero gdy zagramy w grę przekonamy się jaka jest naprawdę.
A to, że mi się więcej rzeczy podoba niż nie podoba to chyba nic złego, uważam wręcz, że mam szczęście, bo będę mogła bardziej cieszyć się grą niż gracze, którzy ciągle szukają jej wad
Dostrzegam wady gry jednak postanowiłam skupić się na jej zaletach i takie podejście do tej gry najbardziej mi odpowiada