Cytat:
Napisał Mentosik57
Ale wymagania, LoL 
Twórcy odpalają grę na najwyższych,a już tam grafika jest słaba,to co dopiero na najniższych .Co oni za wymagania podali?Ta gra powinna wymagać jakiejś karty graficznej ze starszej serii nvidii 8xxx i 9xxx,by odpalić na minimalnych,a na tych seriach to gra ma podobno nie odpalić.Haha,koleżanka ma kupić Ts4 a ona ma albo 9800 gt albo 9600gt .Czyli co,gra u niej nie odpali  ? Coś tu nie gra ... Jak to możliwe,że gra z niemalże brzydką na te czasy grafiką wymaga takich kart graficznych?Chyba,że dla EA komfortowa gra to 150 fps w górę i dlatego takie wymagania daje ....
|
Według tej strony
http://simswiki.info/wiki.php?title=...m_Requirements gra powinna na kartach 9600 GT w miarę działać.
@Kosia
Spróbuj wpisać kod
testingcheats true a następnie
cas.fulleditmode i sprawdź czy się nie da zmienić nazwiska simki w CAS.
---------------------------------
Obejrzałam filmy z rozgrywki. Nadal bardzo podoba mi się CAS i budowanie w TS4 i uważam te elementy za duży plus.
Nie zmieniłam jednak zdania co do reszty. Wieje nudą, uproszczeniami, brakami... Teleportujesz się do klubu - nie ma barmana, pojawiasz się znikąd pod domem sąsiada - wystarczy, że zapukasz i wchodzisz jak do siebie.
Gdziekolwiek chcesz pójść - ekran ładowania. Litości, mamy 2014 rok, chociaż mogli zrobić otwarte dzielnice.
Do tego jeszcze złamali obietnicę, że w finalnej wersji gry nie będzie teleportacji.