![]() |
#3571 |
Reputacja: 10
|
![]()
To ze wasze komputery nie maja po 10 lat a po 2 nie znaczy ze macie super komputer
![]()
|
![]() |
#3572 | |
|
![]() Cytat:
To akurat była realna krytyka, bez hejtowania. Czy dla Ciebie każdy, kto pisze nie podoba mi się ta gra to hejter..? Cóż, na to wygląda. Muszę przysiąść do oglądania filmików yt, ale nie mam chwilowo czasu. Chętnie je zobaczę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
|
![]()
Dodałam pare zdjęć do tematu na forum tutaj
Zdziwiło mnie dziś bardzo, że dwójka moich simów wzięła ślub a simka nie przyjęła nazwiska męża. Nie umiem też znaleźć nigdzie opcji aby zmienić jej to nazwisko na nazwisko męża. Ktoś wie jak to można zrobić? Dodatkowo stworzenie imprezy to nie taka prosta sprawa. Robiłam wesele, nie wiem na jakich kryteriach zaprasza się gości, ale ja mogłam zaprosić DWÓCH, a simów znam chyba z piętnastu. Dodatkowo tych dwóch simów to nie byli żadni przyjaciele moich simów ani nic w tym rodzaju. Tak samo jest z zapraszaniem kogoś do domu - czasem wyświetla się lista gdzie jest 4 simów, a czasem gdzie jest ich 10. Jak robimy przyjęcie to dostajemy listę zadań, np. wypicie określonej liczby drinków, pocałowanie przyszłego męża, rozmowa z gośćmi przez 2h etc. Ja dostałam zadanie podania tortu. Boże, naszukałam się tego tortu jak głupia, bo nie znajduje się on tak jak w The Sims 3 w trybie kupowania tylko trzeba go upiec. To chociaż ma sens. No i jak wypełniłam listę gości, miejsce gdzie ma być impreza to odbyła się ona natychmiast, nie zauważyłam bym mogła gdzieś ustalić godzinę rozpoczęcia. :/ Niemowlaki to nudaaaaa, nudaaa i nudaaaa. I jeszcze raz nuda. Ogólnie to ktoś spoglądając na moje zdjęcia to stwierdzi, że ciągle robie to samo i nic w tej grze sie nie dzieje. BO TAK JEST. Nie ma kompletnie nic do roboty, n i c. Rano wstaje, ogarniam simów, jeden do ogródka, drugi do kompa, trzeci rysuje, potem do pracy/szkoły, ogarnąć się po pracy i do spania. Jak uda mi się gdzieś wybrać to co mamy do wyboru? Park, klub, siłownia, muzeum (w muzeum nie ma kompletnie nic). Gra jest trochę nastawiona na siedzenie w domu i ew. wychodzenie do pracy i sądze, że znudzi mi się w ciągu tygodnia. Już o tym pisałam, ale doskonale zrobili wolną wolę Sima, nie boje się teraz zajmować tylko jednym simem a drugiego zostawić samego sobie, bo na 100% sobie poradzi.
![]() |
![]() |
#3574 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
@Kosia Spróbuj wpisać kod testingcheats true a następnie cas.fulleditmode i sprawdź czy się nie da zmienić nazwiska simki w CAS. --------------------------------- Obejrzałam filmy z rozgrywki. Nadal bardzo podoba mi się CAS i budowanie w TS4 i uważam te elementy za duży plus. Nie zmieniłam jednak zdania co do reszty. Wieje nudą, uproszczeniami, brakami... Teleportujesz się do klubu - nie ma barmana, pojawiasz się znikąd pod domem sąsiada - wystarczy, że zapukasz i wchodzisz jak do siebie. Gdziekolwiek chcesz pójść - ekran ładowania. Litości, mamy 2014 rok, chociaż mogli zrobić otwarte dzielnice. Do tego jeszcze złamali obietnicę, że w finalnej wersji gry nie będzie teleportacji.
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 | |
|
![]() Cytat:
![]() Otóż to, że krytyka krytyką, ale czasem to wszystko jest przesadzone i ludzie ich wymysły oraz negatywne nastawienie. Nie ma nic do krytyki, ale nie lubię ludzi, którzy od razu twierdzą, że producenci zrobili gówno.
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Znalazłam drzewo genealogiczne w TS4!!!
http://s20.postimg.org/e0tqvj29p/TREEEEEE.jpg ![]() O ironio... Ale jest nadzieja, że dojdzie w DLC np. "Rodzinne życie". Małe dzieci gratis :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
|
![]()
Ogólnie się gra fajnie ale mam przerażającego buga z cenzurą. Kiedy sim się załatwi, wykąpię itd. cenzura pojawia się na cały ekran i nie znika dopóki się nie zmieni parceli. :c
![]() |
#3578 |
|
![]()
Mam tylko podstawę trójki, nie wiem czy lepiej sobie kupić dodatki do niej czy kupić jutro czwórkę. Z tej stronki http://thesimstimes.cba.pl/?p=5893 wynika, że The Sims 4 mi pójdzie na najniższych detalach, a gdyby faktycznie tak było, to nie kupiłabym czwórki. Nie wiem czy można wierzyć tej stronce, co sądzicie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
2) Ale takie są fakty. Producenci zrobili ![]() Oglądałam sobie gameplay'e na youtubie i każdy z nich wyłączałam po kilku minutach. Ta gra po prostu zieje nudą. Poza tym mogłabym przyzwyczaić się do jaskrawości grafiki, ale te gumowate/plastikowe tekstury mnie dobijają. Tak w ogóle przejrzałam listę procesorów graficznych i moja NVIDIA jest na liście kart, które udźwigną grę na wysokich detalach (chyba jestem jedną z niewielu na tym forum), ale mojego lapka kupowałam niecały rok temu. No i nie mam zamiaru nabywać TS4. Może jak kiedyś znajdę ją za 30zł na allegro, to zamówię... A może nie ![]()
![]() |
![]() |
#3580 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja mam kartę graficzną AMD RAdeon HD 6570M/5700 Series i nie zauważyłam jej na tej liście, więc co mam myśleć? Zadziała mi gra czy nie?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|