Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.09.2014, 14:23   #11
ajkus

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Ashley_Tisdale Zobacz post
Po obejrzeniu kilku first looków dochodzę do wniosku, że to nie gra dla mnie ;/ Pomijając już całkowite uproszczenia w animacjach, o których pisaliście wcześniej (zauważyłem na livie Młoteczki kolejną np. gdy kupuję się rybę to ona od razu pojawia się w akwarium, nie tak jak w 3ce czy 2ce, że sim niósł ją w woreczku i wpuszczał), do tego to jest CAŁKOWICIE nie grywalne!!! Wolałem żeby gra się lekko ścinała tak jak w TS3 ale mieć nieograniczony, wolny od ekranów ładowania świat, a nie tutaj żeby iść do sąsiada ekran ładowania, nawet jak to jest obok! I jak chcemy np jeszcze iść do kogoś obok to znowu ekran... chcemy wrócić do domu.. ekran... chcemy zobaczyć co robi sim, który został w domu albo pojechał ekran ;/ Jedziemy na parcelę publiczną ekran, chcemy wejść do innej ekran bez sensu totalnie i nie rozumiem takiego zagrania. Przeżyłbym gdyby ładowały się tylko te dzielnice ale nie jeszcze parcele no ludzie ;. Dodatkowo wszędzie znikające i teleportujące się simy... nawet w tle widać jak sim idzie chodnikiem, a potem nagle znika xd Miasta są tak małe, że aż się odechciewa grać, nie można edytować tej przestrzeni wokół (chociaż po co jak i tak nie trzeba tam chodzić bo sim się teleportuje i ekranik ładowania przepiękny będzie I nie myślcie, że Wam dadzą samochody bo one są tutaj nie potrzebne chyba, że sim by się teleportował najpierw do samochodu tak jak w TS3 i potem teleportował samochodem na inną parcelę i wtedy ekran ładowania. Ta gra to jedna wielka żenada zrobiona na szybko i jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem tylko po to żeby głupi ludzie się nabrali na marketing i zamówili w pre-orderze.
hejt, hejt, hejt...
To staje się już być irytujące. Jest lato za gorąco, jest zima za zimno. Nie rozumiem. Najpierw ludzie narzekają na TS3, ponieważ o nie długo się ładuje w ten czas, pójdę do szkoły na matematyka, zjem obiad, umyję się, spakuje tornister na jutrzejszy dzień i w końcu sobie pogram w TS3. Sądzę, że kolejne aktualizacje i dodatki wszystko zmienią. Tak samo było w TS3 co kolejny dodatek lepszy i więcej było w nim rzeczy. Nie każdy ma komputer z NASA i nie każdy ma cierpliwość do długo trwałego czekania, aż się gra załaduje. Sama po przez długie czekanie zrezygnowałam z TS3. Sądzę, że nie ma co narzekać, ale też wyciągnąć jakieś plusy. Ja rozumiem, że to jest wszystko jakoś podzielone. Są ludzie, którym się to podoba i uważają, że jest to spoko rozwiązanie ale też są ludzie przeciwni tego ekranu. Nie masz pojęcia ile MAXIS włożył w tą grę, więc najlepiej będzie jak oszczędzisz sobie pisanie tekstu typu 'Ta gra to jedna wielka żenada zrobiona na szybko i jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem tylko po to żeby głupi ludzie się nabrali na marketing i zamówili w pre-orderze.'. Nie od razu Rzym zbudowano. wystarczy dać trochę czasu i nie hejcić tak całej gry, gdy się w nią jeszcze nie grało.

Cytat:
Napisał xviraszka Zobacz post
Ja mam 22 lata a ciesze sie jak dziecko ze zaraz bedzie gra [/QUOTE

Daj mi swoje ID - poprzeszkadzamy sobie nawzajem

QUOTE=cyniczna;1830842]Premiera już jutro... Czyli już dzisiaj po północy będziemy grać?
Jeżeli przekonasz mojego chłopaka i jego rodziców nie ma problemu
ajkus jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania