![]() |
#11 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To staje się już być irytujące. Jest lato za gorąco, jest zima za zimno. Nie rozumiem. Najpierw ludzie narzekają na TS3, ponieważ o nie długo się ładuje w ten czas, pójdę do szkoły na matematyka, zjem obiad, umyję się, spakuje tornister na jutrzejszy dzień i w końcu sobie pogram w TS3. Sądzę, że kolejne aktualizacje i dodatki wszystko zmienią. Tak samo było w TS3 co kolejny dodatek lepszy i więcej było w nim rzeczy. Nie każdy ma komputer z NASA i nie każdy ma cierpliwość do długo trwałego czekania, aż się gra załaduje. Sama po przez długie czekanie zrezygnowałam z TS3. Sądzę, że nie ma co narzekać, ale też wyciągnąć jakieś plusy. Ja rozumiem, że to jest wszystko jakoś podzielone. Są ludzie, którym się to podoba i uważają, że jest to spoko rozwiązanie ale też są ludzie przeciwni tego ekranu. Nie masz pojęcia ile MAXIS włożył w tą grę, więc najlepiej będzie jak oszczędzisz sobie pisanie tekstu typu 'Ta gra to jedna wielka żenada zrobiona na szybko i jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem tylko po to żeby głupi ludzie się nabrali na marketing i zamówili w pre-orderze.'. Nie od razu Rzym zbudowano. wystarczy dać trochę czasu i nie hejcić tak całej gry, gdy się w nią jeszcze nie grało. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|