![]() |
#3561 |
Reputacja: 10
|
![]()
Byłam pewna, że kupię grę i będę cieszyć się rozgrywką na wysokich lub średnich detalach, ale weszłam na tę stronkę: http://thesimstimes.cba.pl/?p=5893 i okazuje się, że na karcie Intel HD Graphics gra mi w ogóle nie odpali, a na NVidia Geforce 610M pójdzie na najniższych detalach!! Sprawdźcie tę stronkę i powiedzcie mi czy jest adekwatna. Jeśli tak to niestety nie kupię gry bo co to za radocha grać na najniższych ustawieniach, a po kupnie dodatków nie móc grać wcale. Wielkie rozczarowanie... I'm so sad.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3562 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
|
![]()
Piwusia to widzę, że nie jesteś sama.. Weszłam na tą stronkę, patrzę i SUPRISE ! Mając moją kartę graficzną wgl nie uruchomię gry. Ahhahahaha, nie no żal. A ponoć gra miała działać na kompach sprzed 10 lat... A mój ma dopiero 4 lata... Fantastycznie po prostu.
![]() |
#3564 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
|
![]()
Pójść to sama wiem, że pójdzie, ale co z tego skoro na najniższych detalach. Pewnie sobie kupię dodatki do trójki i tyle. Czwórko good bye.
Mój lapek ma 2 lata, witajcie w klubie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
|
![]()
Niemozliwe, żeby nie chodziła wam gra dobrze na sprzęcie sprzed 2 lat, mój komputer ma 2,5 lata i moge grac w każda grę na max detalach i nic mi nie tnie ;/ No chyba, że części macie o wiele wiele starsze lub słabsze :/
Mój sprzęt to: karta graficzna: nvidia geforce gtx 550ti procek : intel core i5 2500 cpu 3,3gh x4 dysk SSD 128 gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | |
|
![]() Cytat:
Czemu niemożliwe? To, że komputer nie jest stary nie oznacza, że jest dobry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | ||
|
![]() Cytat:
To staje się już być irytujące. Jest lato za gorąco, jest zima za zimno. Nie rozumiem. Najpierw ludzie narzekają na TS3, ponieważ o nie długo się ładuje w ten czas, pójdę do szkoły na matematyka, zjem obiad, umyję się, spakuje tornister na jutrzejszy dzień i w końcu sobie pogram w TS3. Sądzę, że kolejne aktualizacje i dodatki wszystko zmienią. Tak samo było w TS3 co kolejny dodatek lepszy i więcej było w nim rzeczy. Nie każdy ma komputer z NASA i nie każdy ma cierpliwość do długo trwałego czekania, aż się gra załaduje. Sama po przez długie czekanie zrezygnowałam z TS3. Sądzę, że nie ma co narzekać, ale też wyciągnąć jakieś plusy. Ja rozumiem, że to jest wszystko jakoś podzielone. Są ludzie, którym się to podoba i uważają, że jest to spoko rozwiązanie ale też są ludzie przeciwni tego ekranu. Nie masz pojęcia ile MAXIS włożył w tą grę, więc najlepiej będzie jak oszczędzisz sobie pisanie tekstu typu 'Ta gra to jedna wielka żenada zrobiona na szybko i jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem tylko po to żeby głupi ludzie się nabrali na marketing i zamówili w pre-orderze.'. Nie od razu Rzym zbudowano. wystarczy dać trochę czasu i nie hejcić tak całej gry, gdy się w nią jeszcze nie grało. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 | |
|
![]() Cytat:
Męczy mnie już to krytykowanie krytyków i szukanie plusów tam gdzie ich nie ma. Maxis robiło grę na szybko, ma masę bugów, wiele elementów zostało wyciętych ale ludzie i tak ją kupią. "Oh, EA usunęło pół zawartości ale i tak grę kupię bo jest super i moje 200zł było tego warte, gra na pewno ma jakieś plusy" to nic że plusów nie ma a te całe emocje to zwykły pic na wodę. EA zmusza producentów do wydania gry przed deadlinem, przez co pojawiają się błędy i niedoskonałości które WIDAĆ. Najlepsze jest to że wszyscy obwiniają Maxis które kontraktami ma związane ręce, jednocześnie wspierając ciemiężyciela EA. Myślicie że kupując grę wspieracie producentów? ![]() Ostatnio edytowane przez boisz_sie_aes : 03.09.2014 - 14:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
|
![]()
Ale wymagania, LoL
![]() Twórcy odpalają grę na najwyższych,a już tam grafika jest słaba,to co dopiero na najniższych .Co oni za wymagania podali?Ta gra powinna wymagać jakiejś karty graficznej ze starszej serii nvidii 8xxx i 9xxx,by odpalić na minimalnych,a na tych seriach to gra ma podobno nie odpalić.Haha,koleżanka ma kupić Ts4 a ona ma albo 9800 gt albo 9600gt .Czyli co,gra u niej nie odpali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|