View Single Post
stare 14.10.2014, 15:49   #3
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: KONKURSY - reorganizacja?

Cytat:
Ata, nie rozumiem, po co podnosisz ton. I albo rozmawiamy poważnie, albo walimy sarkazmem, ale w tym drugim przypadku dyskusję kończę, zanim się właściwie zaczęła.
to jest ten moment gdy ja ci odpowiadam a ty wlepiasz mi bana? bo sarkazm taki zły

Co do 4Ż - to u was wyglada tak - my nie chcemy to nie będzie. Okay, rozumiem, że były kłótnie itp, ale konkurs i tak jest najlepszym z tych wszystkich na forum. Emocje których wy nie chcecie? lol, kolejny raz administracja dla administracji, a nie dla uzytkownikow

Cytat:
Co do Pinkiego - nikt się nie pluł.
XD zostawie to bez komentarza, oszukuj siebie, a nie mnie.

Dziękuje, pozdrawiam. Mam nadzieje, że doczekam momentu, w którym administracja się opamięta i przestanie uznawać każdy rodzaj aktywności za zły, za kłótnie i za coś co jest niedopuszczalnego.

Cytat:
Co do UA - pisałam wyżej: użytkownicy byli wybierani, ale często niektórzy userzy nie zgadzali się z wyborami, wiecznie jakieś ale. Poza tym wybory musiały być argumentowane, a z tym nie zawsze było łatwo. I jeśli ktoś ma być wybierany na siłę, bo tak, to lepiej chyba zawiesić na trochę UA. Nikt nie powiedział, że to na zawsze.
wszystko zawieszacie na troche, a potem nie ma widu ani slychu. Kobieto, jak chcesz to wybiore Ci dziesięciu użytkowników i uargumentuje każdego z nich pięcioma zdaniami. Wam się po prostu nie chce! Btw jakoś nigdy wam nie przeszkadzało, że userzy się z waszym zdaniem nie zgadzają, a teraz nagle jakies.. objawienie?

Cytat:
Liv, zamiast 4Ż jest druga edycja BoD. Możliwe, że zrobimy jeszcze jakiś pojedynczy konkurs wcześniej.
a co z tymi, którzy nie potrafią budować, ani pisać? :d FA i MTU? supcio, na pewno aktywność na forum wzrośnie jak szalona

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem