Cytat:
Napisał Mrufka
Akurat paypal to super system platnosci, rejestracja jest latwa, wiele rzeczy mozna kupic teraz paypalem, wyslac komus pare zloty na cel charytatywny wpisujac tylko email, polecam szczerze. Ja w Origin place akurat karta, nie paypalem i to nie kredytowa a platnicza poprostu. Nie trzeba sie bronic przed nieznanym  Kto teraz robi "normalny przelew"?? 
Ile ten dodatek kosztuje w Polsce? Kupowalam za granica.
|
W moim przypadku to nie jest kwestia bronienia się przed nieznanym. Zapoznałam się z całym tym systemem, ale po prostu mi się nie spodobał. Muszę przesłać pieniądze na konto paypal, a stamtąd dopiero trafią do odbiorcy i na pewno potrwa do dłużej niż jedną godzinę (z podanych informacji wynika, że nawet dwa dni). Tymczasem, gdy robię zwykły przelew przez internet pieniądze docierają do odbiorcy w ciągu godziny. I zdecydowanie lubię taką formę płatności. A paypal mnie zirytował i zmarnował tylko mój czas

Może spróbuję innego dnia, bo jeśli nie da się kupić pakietu gdzie indziej będę zmuszona skorzystać z tej formy płatności. Przez najbliższe dni i tak nie będę miała czasu grać, więc mi się nie spieszy.
A normalny przelew robi mnóstwo ludzi i nie mam na myśli przelewu przez internet, ale taki normalny na papierze. Niedawno byłam zmuszona zrobić taki przelew z powodu braku internetu i wierz mi, kolejka w oddziale PKO bała bardzooo długa
W Polsce pakiet kosztuje 59,90 zł.