|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ile ten dodatek kosztuje w Polsce? Kupowalam za granica. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() A normalny przelew robi mnóstwo ludzi i nie mam na myśli przelewu przez internet, ale taki normalny na papierze. Niedawno byłam zmuszona zrobić taki przelew z powodu braku internetu i wierz mi, kolejka w oddziale PKO bała bardzooo długa ![]() W Polsce pakiet kosztuje 59,90 zł.
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Paypal od razu pobiera pieniadze z konta bankowego ktore sobie w nim zarejestrujesz. Nie czekasz na nic. Podczas platnosci tylko logujesz sie do paypala wpisujac email i haslo i reszta sama sie robi, platnosc jest od razu. Czekasz tylko wtedy, gdy chcesz wyslac pieniadze jakiejs osobie na jej konto bankowe, lub gdy ktos paypalem wysyla kase Tobie, mnie mama wysyla czasem kase za granice i czekam ze 3 dni, ale platnosci paypalem np. przy zakupach online odbywaja sie natychmiastowo, wiem bo nie raz korzystalam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Póki co czekam, bo czytałam, że możliwe jest iż na DotSim pakiet będzie można kupić w niższej cenie ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|