Cieszę się, że mój post spotkał się z takim odzewem. Szkoda, że żaden admin nie ma nic do powiedzenia. Miałam nadzieje, że jeśli napisze tutaj posta to ktoś z czerwonych mi odpowie.
Większość z tych, którzy wypowiadają się wyżej jest zaznajomiona z sytuacją, ale tylko powierzchownie. Skoro screeny podesłane mi na gg przez Apo nie są screenami z forum, z prywatnych działów, myślę że dobrym posunięciem będzie je tutaj wkleić.
Jeśli zostaną usunięte to moje gg ma większość z was, to samo z fb. W każdym razie chcę pokazać za co wyłapaliśmy bana.
http://static.tumblr.com/usjafj7/pConh04rm/1.png
http://static.tumblr.com/usjafj7/lJvnh04s1/2.png
Nie boję się ich upublicznić, bo są jak już mówiłam przerobione. W każdym razie - zastanówcie się, czy to jest takie wiarygodne? Jeśli tak to wnoszę o bana dla Meryam na podstawie tego screena (niestety nie podam tam passów, bo tam są prywatne rzeczy i nie mam ochoty by ktoś czytał jak rozczulam się nad czymś >D) -
PLOX Jest tak samo wiarygodny jak ten o Meryam.
Wspomniałam już tutaj, że pisałam z Apo na gg. Na początku stwierdziła, że może i by mi uwierzyła ale "swoim zachowaniem nie dajecie powodów do tego zeby wierzyc w to co mowisz
ze nie oszukiwaliscie itp". Pisał ktoś tutaj, że nasze zachowanie nie sprawiało problemów, widać stanowisko administracji jest inne. Zdziwiła się również, że za każdym razem wiedziałam, która praca jest Lubiego czy lodzika. Wyjaśniłam jej, że filtry i obróbka. Jedyne co odpisała to 'no taaak'. Druga sprawa - dobre pasy do "darka". Czy Meryam miałaby trudność z założeniem konta na jakimś innym IP i podać pasy do niego w tej rzekomej "rozmowie"? Każdy może napisać do znajomego i poprosić by założył dla nas konto, a potem podać jego passy i mieć "niepodważalny dowód". Konto Daro Lodziaro faktycznie jest kontem naszej znajomej (to też napisałam apo) a to, że Marta je znała też można wyjaśnić. Logowała się na to konto wtedy gdy dostała bana na bodajże 3 miesiące i podglądała co userzy piszą w offtopicu, bo ze swojego konta nie mogła. Znajoma (która i tak nie korzysta z tego forum) podała je jej z dobrej woli, bo pośród naszych znajomych hasła nie są ściśle tajną rzeczą (do LOLa, do imgura, photobucketa) a tym bardziej hasła do konta, które jest nieużywane od dawna. Sam fakt, że Marta znała passy nie oznacza, że my także, a już w ogóle nie oznacza, ze my (zbanowani) się na nie logowaliśmy i głosowaliśmy na to. Ja tych haseł nie znałam.
Po tych argumentach Apo nie odpisywała dłuższą chwilę, napisałam więc "halo" odpowiedź adminki - "ale juz ci odpowiadalam na to pytanie, nie wiem ktorej czesci nie zrozumialas
; p". Napisałam, ze screeny są nieprawdziwe. Usłyszałam pytanie "jaki mam dowód". Napisałam to co w poscie z wczoraj, niestety odpowiedzi nie usłyszałam i na tym skończyła się nasza rozmowa.
Stanęło na tym, że mam udowodnić że screeny są fałszywe. Pytanie tylko jak -___-
Cytat:
Skoro przez taką osobę z pseudo czystm sumieniem dzieje się tyle złego to radzę ją w pełni "przeszukać". Jak sądzę było to jedyne oskarżenie więc bez przesady. Banowane są osoby, które obecnie jako jedyne próbują zrobić coś zabawnego na forum. Jeśli te bany nie zostaną wycofane to proponuje również udupić Meryam, która właśnie robi to osobom, do których należała, a teraz ucieka jak pies od jeża...
|
Dzięki Bartek za to, że stoisz po mojej stronie. Jeśli screeny Marty okażą się być niepodważalny m dowodem to ja tego nie zostawie i również podeśle coś adminom. Jeśli mamy się banować to polecimy wszyscy, w końcu ona też była na konfie w czasie który jest podany na tych smiesznych screenach.
Cytat:
Jedyne o co mogę prosić administrację, jako użytkownik, to konkrety - lista multikont
|
Ja tylko chce powiedzieć, że na żadnym z tych kont nie ma mojego IP, ani lodzika (tak wynika z moich inf.) więc ban opiera się na tym co jest pokazane na ss.
Cytat:
Ja się pytam o jaki konkurs chodzi, bo chyba nie o BoS, w którym jak widzę Chwalisława udziału nie brała. A jeśli chodzi o jakieś poprzednie, to chyba trochę czasu od ostatniego, rozstrzygniętego już konkursu minęło, a teraz dopiero bany?
|
Ja wygrałam w konkursie Bjork, ale nikt nie powie mi że oszukiwałam, bo jako jedyna się zgłosiłam soo... Lubie ma rangi za BoD, lodzik za MTU. Myślę, ze to o te konkursy chodzi.
Cytat:
Zresztą - skoro Meryam o tym wiedziała tyle czasu, czemu teraz to wywleka?
|
Tutaj też muszę wyciagnąć prywatne rozmowy. Na gg nazwaliśmy ją panną lekkich obyczajów, a dokładniej użyliśmy pięknego, polskiego słowa na K. Potem ofc przeprosiliśmy, przeprosiny przyjęła, ale jak widać ból pośladów pozostał.
Cytat:
Tempo działania najlepszej administracji ever -.- Zero prób dyskusji i zero jakiej kolwiek konsultacji z osobami z forum O.O
|
Znówu Bartek! Administracja chyba nie ma zamiaru zabrać głosu w tej sprawie, a co dopiero marzyć o dyskusji. ;p
Cytat:
Osoba postronnym w tym "konflikcie" radze wziac na wstrzymanie i poczekac na ewentualne wyjasnienia z strony Administracji
|
Po to napisałam tego posta, żeby userzy się udzielali, od tego jest forum. Administracja nie dba o to co powiem ja czy reszta zbanowanych, dlatego m.in. napisałam tego posta, żeby odzew userów coś zmienił w tej sprawie.
Cytat:
Sam czasami rozmawiałem z osobami zbanowanymi na gg i nie zauważyłem przez ten czas nic, co wzbudzało by we mnie jakieś podejrzenia o oszustwie w konkursach na FTS.
|
Nie przyznawałabym się, dostaniesz bana za samą rozmowe z nami, mówie CI >D
Cytat:
O ile byla by robiona w PS'sie.
|
może została przy paincie, co wtedy?
Cytat:
Jeśli ktoś chce zajrzeć do archiwum mojego gg i przekonać się, że oskarżenia są prawdziwe to zapraszam na PW po hasło, nie mam nic do ukrycia w tej chwili
|
Podaj, podaj. Jestem ciekawa co na Ciebie znajdą. I ile twoich mk wyjdzie przy okazji
Cytat:
Tak samo jak nie uważam, że ich zachowanie wobec mnie (i nie tylko, na konfie zawsze się sypały obelgi) było fair
|
Serio, Marta, serio? Byłaś bardzo fair, szczególnie jak ja zaczynałam mówić coś ważnego dla mnie (śmierć taty ważnej dla mnie osoby) a ty pisałaś 'nikogo to nie obchodzi, serio'. To było bardzo fair. Nazywanie Altaira Analem, a xheyanne Analną też było bardzo w porządku. <: Pokazałaś klasę w wielu przypadkach, a teraz mówisz o zachowywaniu się fair? Bo dwie osoby powiedziały Ci prawdę?
Anyway - straciłam nadzieje (nie wiem czy nawet ją miałam >D) na to ze będzie unban. I na to, że otrzymam odp od adminów takze. Chcę podziekować wszystkim, którzy starają się nas bronić, mimo że nie zawsze się dogadywaliśmy (pjona Bartek i Pinki). Dzięki wielkie!