Odp: Księga Skarg i Zażaleń
dzieki merryy, ciesze sie ze teraz kazdy moze poczytac o moich problemach z rodzicami i o tym jak mam w domu (y)
ciekawa jestem czy twoje archiwum coś da, mam nadzieje ze ludzie sie usmieja jak poczytaja o twoich przygodach. w kazdym razie zastanawiam sie co trzeba miec w glowie zeby zachowywać sie tak jak ty. i tak btw - zalogowalam sie na to konto i połowy rozmów nie ma >D już wiadomo czemu tak długo to trwało, bo meryam kasowała te na których było coś na nią, sprytne.
mimo tego calego zamieszania nadal jest kilka niescisłości - na które prace głosowała meryam? i czy admini naprawdę uwazają, że pare konkursów w których ja, chwalcia i jakis random zagłosowalismy na tą samą prace są dowodem? a to ze forumowa mafia byla oszukiwana to wtf? nadal opieramy sie na tych lipnych ss? :>
@up bardziej chamskim niz ty nie da sie byc, sory ale przypomnij sobie ze niektorzy pisali ci bardzo osobiste sprawy a ty podalas to kazdemu na tacy. BRAWO
a to ze zmienili ci haslo i ustawili opis - jak widać są życzliwi, no1curr wiec nie placz
|