View Single Post
stare 04.02.2015, 16:43   #165
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Historie Lady Sims (OD 18 LAT!)

Christian! Ty pier... dupku!! :C
Biedna Amy, ale zacznijmy od początku
__________________________________________________ ___

Cały odcinek kojarzył mi się z klanem O.o Choć chyba się nie zdarzyło, żebym kiedykolwiek oglądnął cały odcinek tego serialu xD
Kilka razy użyłaś zbędnych powtórzeń, ale ja nie zwracam na to większej uwagi

Alison, John i Alex
Sama narracja tworzona przez bohaterkę jest jakaś "niepewna"? Widać, że trzyma ogromny dystans do męża i bardzo dobrze, bo jest to oczywiste, że nie zmienił się na stałe Tak przynajmniej mi się wydaję, ale mimo wszystko uważam, że coś zbroi, a potem będzie udawał owieczkę

Andrea, Bill i Lucy

Oj ciężko mają, ciężko. Widać, że szczęście im nie dopisuje w nowym miejscu :/ Nie pamiętam czy to było, ale jeśli nie to dało się wyczytać, że ta rodzina ma małe lub większe.. problemy finansowe. Choć możliwe, że to tylko moje spostrzeżenie O.o Mam nadzieję, że sytuacja im się polepszy, patrząc również na ich piękne dzieci Z jakiegoś powodu musiałas ich dołączyć i myślę, że będą mieć mały związek z naszą a raczej twoją Amy

Amy Christian nie zasługuje żeby się tu znaleźć

Na samym początku zapowiadało się normalnie Amy idzie do pracy, wychodzi z niej i spędza czas z Christianem... standardowo
Późnej castingi. Ogólnie fajne zdjęcia i wszystko toczyło się dobrze. Choć Kevin próbował czarować, ale mimo wszystko było dobrze
Ale potem! Po castingach! Co to ma być do cholery, Christian xD? Już go zaczynałem lubić Spieprzył chłopak :/
Uwielbiam Amy i mam nadzieję, że sobie w nowej, kolejnej i równie trudnej co pozostałe sytuacji poradzi

Czekam na next

P.S Miałem pisać, że pierwsze zdjęcie Amy i Christiana w łóżku mi się podoba mimo wszystko zmieniam zdanie xD Zdjęcie dobre, ale model nie sprostał zadaniu xD I możesz mu przekazać, że ma ładne usta takie.... kobiece

Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 04.02.2015 - 16:45
Słodki Pan Ciastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem