|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Christian! Ty pier... dupku!! :C
Biedna Amy, ale zacznijmy od początku ![]() __________________________________________________ ___ Cały odcinek kojarzył mi się z klanem O.o Choć chyba się nie zdarzyło, żebym kiedykolwiek oglądnął cały odcinek tego serialu xD ![]() Kilka razy użyłaś zbędnych powtórzeń, ale ja nie zwracam na to większej uwagi ![]() Alison, John i Alex Sama narracja tworzona przez bohaterkę jest jakaś "niepewna"? Widać, że trzyma ogromny dystans do męża i bardzo dobrze, bo jest to oczywiste, że nie zmienił się na stałe ![]() ![]() Andrea, Bill i Lucy Oj ciężko mają, ciężko. Widać, że szczęście im nie dopisuje w nowym miejscu :/ Nie pamiętam czy to było, ale jeśli nie to dało się wyczytać, że ta rodzina ma małe lub większe.. problemy finansowe. Choć możliwe, że to tylko moje spostrzeżenie O.o Mam nadzieję, że sytuacja im się polepszy, patrząc również na ich piękne dzieci ![]() ![]() ![]() Amy Christian nie zasługuje żeby się tu znaleźć ![]() Na samym początku zapowiadało się normalnie ![]() ![]() Późnej castingi. Ogólnie fajne zdjęcia i wszystko toczyło się dobrze. Choć Kevin próbował czarować, ale mimo wszystko było dobrze ![]() Ale potem! Po castingach! Co to ma być do cholery, Christian xD? Już go zaczynałem lubić ![]() Uwielbiam Amy i mam nadzieję, że sobie w nowej, kolejnej i równie trudnej co pozostałe sytuacji poradzi ![]() Czekam na next ![]() P.S Miałem pisać, że pierwsze zdjęcie Amy i Christiana w łóżku mi się podoba mimo wszystko zmieniam zdanie xD Zdjęcie dobre, ale model nie sprostał zadaniu xD ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 04.02.2015 - 16:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Slodki Pan Ciastem - uwielbiam Twoje komentarze
![]() Irbis - no ja wlasnie tak sobie troche gram trochę kombinuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Slodki Pan Ciastem - uwielbiam Twoje komentarze
![]() Irbis - no ja wlasnie tak sobie troche gram trochę kombinuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
O nie nie nie! Christian... a miało być tak pięknie
![]() ![]() ![]() Co do Alison to zastanawiam się czy ona aby na pewno wie na co się porywa ![]() ![]() ![]() Andrea, Bill i Lucy wyglądają na sympatyczną rodzinkę. Miło, że ich wprowadziłaś do swojego ojsg i pewnie nie jest to przypadek ![]() ![]() Cieszę się, że dodałaś kolejną część i jak zawsze czekam na ciąg dalszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|