View Single Post
stare 09.02.2015, 10:31   #4
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Dom Emilii i Artura

Cytat:
muszę pościągać jakieś nowe rzeczy ;p
Jak na mój gust, 85% Twojego Downloads jest do wymiany - nie cierpię dodatków słabej jakości...

Bryła - prezentuję się dość nieładnie za sprawą nie wiadomo po co udziwnionego dachu i dużych okien.
Ogródek - płot woła o pomstę do nieba. Niedokładnie usypana ścieżka oraz niewyznaczające jej granice kamienie (po co?) też.
Te wyciągnięte z doniczki i przerośnięte eaxisowe roślinki to przeżytek. Kosiarka nie skosiła tych pojedynczych ździebełek trawy? I widzę, że Twoi simowie prowadzą szkółkę dla cyprysików
Nagle ścieżka przestaje być piaskowa - dałabym głowę, że nawet w ludzkim świecie piasku nikomu nigdy nie brakowało. Te dwie ławeczki to tam tak smutno wyglądają I coś mało atrakcji jak na taki duży rozległy ogródek!
Kuchnia - TE KAFELKI!!! TE ZASŁONKI!!!
Co te simy mają do wieszania, że wieszaków tyle co w szkolnej szatni?
Jadalnia - kompletnie niefunkcjonalna. Poza tym bez zastrzeżeń.
Trochę nielogiczne jest sugestywne wysuwanie na pierwszy plan salonu, po czym przeskakiwanie do... łazienki.
Łazienka - bez polotu. Po co simom koszyk w takim miejscu? I co Ty masz dziewczyno z tymi żółtymi kafelkami?
O tyle dobrze, że jest w niej wszystko, co powinno być.
SALON - taki obraz w takim miejscu i moja tak się buntuje, że aż nie wiem jak to skomentować. Kolorystycznie dobrze, widzę też te 15% sensownego CC!
Inaczej zagospodarowałbym część "kominkową". Chciałam się przyczepić kominka przy wejściu, ale przecież sama mam tak w jednym domku... ups.
Cytat:
omnom pierożki

Korytarz na piętrze - mimo jego małej powierzchni ośmieliłaś się go jeszcze optycznie zmniejszyć. Kot z obrazu jest równie zdziwiony jak ja.
Łazienka na piętrze - pusto i smutno Idę dalej.
Sypialnai rodziców - jak ascetycznie! Ale kolorystycznie dobrze i chyba jest to najładniejszy pokój w całym domu ; o
Pokój Antka - ta tapeta też się zalicza do tych 15%. Masz szczęście. Zbyt zagracony ten mały pokoik. Czemu nie widzę żadnych autek walających się po podłodze? Pozdrawiam Shattered!
Rzuty - brawo za umiejętne zrobienie zdjęć pomieszczeniom! (no dobra, z ostatnim pokojem Ci nie wyszło, bo teraz widzę, że na tym dywaniku da się coś zdziałać)

Czekam na jakiś nowy domek z ładniejszymi dodatkami.
6,5/10

Ostatnio edytowane przez Liv : 09.02.2015 - 12:17
Liv jest offline