![]() |
#4 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Bryła - prezentuję się dość nieładnie za sprawą nie wiadomo po co udziwnionego dachu i dużych okien. Ogródek - płot woła o pomstę do nieba. Niedokładnie usypana ścieżka oraz niewyznaczające jej granice kamienie (po co?) też. Te wyciągnięte z doniczki i przerośnięte eaxisowe roślinki to przeżytek. Kosiarka nie skosiła tych pojedynczych ździebełek trawy? I widzę, że Twoi simowie prowadzą szkółkę dla cyprysików ![]() Nagle ścieżka przestaje być piaskowa - dałabym głowę, że nawet w ludzkim świecie piasku nikomu nigdy nie brakowało. Te dwie ławeczki to tam tak smutno wyglądają ![]() Kuchnia - TE KAFELKI!!! TE ZASŁONKI!!! ![]() Co te simy mają do wieszania, że wieszaków tyle co w szkolnej szatni? ![]() Jadalnia - kompletnie niefunkcjonalna. Poza tym bez zastrzeżeń. Trochę nielogiczne jest sugestywne wysuwanie na pierwszy plan salonu, po czym przeskakiwanie do... łazienki. Łazienka - bez polotu. Po co simom koszyk w takim miejscu? I co Ty masz dziewczyno z tymi żółtymi kafelkami? O tyle dobrze, że jest w niej wszystko, co powinno być. SALON - taki obraz w takim miejscu i moja tak się buntuje, że aż nie wiem jak to skomentować. Kolorystycznie dobrze, widzę też te 15% sensownego CC! ![]() Inaczej zagospodarowałbym część "kominkową". Chciałam się przyczepić kominka przy wejściu, ale przecież sama mam tak w jednym domku... ups. Cytat:
![]() Korytarz na piętrze - mimo jego małej powierzchni ośmieliłaś się go jeszcze optycznie zmniejszyć. Kot z obrazu jest równie zdziwiony jak ja. Łazienka na piętrze - pusto i smutno ![]() Sypialnai rodziców - jak ascetycznie! Ale kolorystycznie dobrze i chyba jest to najładniejszy pokój w całym domu ; o Pokój Antka - ta tapeta też się zalicza do tych 15%. Masz szczęście. Zbyt zagracony ten mały pokoik. Czemu nie widzę żadnych autek walających się po podłodze? Pozdrawiam Shattered! Rzuty - brawo za umiejętne zrobienie zdjęć pomieszczeniom! (no dobra, z ostatnim pokojem Ci nie wyszło, bo teraz widzę, że na tym dywaniku da się coś zdziałać) Czekam na jakiś nowy domek z ładniejszymi dodatkami. 6,5/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 09.02.2015 - 12:17 |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|