View Single Post
stare 14.02.2015, 15:55   #174
Neillé

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodziny River/Moore (OD 18 LAT!)

Cytat:
Napisał Sheil Zobacz post
No nareszcie!
Wiesz co, jak się tak przyglądam Jake'owi, to Ci powiem, że dobra dupa z niego Ten zarost dodaje mu zadziorności, wygląda trochę żulowato, ale ja to lubię Ciekawe, czy Tiffanie odpowie na jego wiadomość. Może się zlituje nad biednym, napalonym samcem

Rudowłose bliźniaczki mają super sesję z kuzynem Wstawiaj szybko nowy odcinek, bo chcę zobaczyć je jako nastolatki Jakoś mało przepadam za szkolną grupą wiekową.

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiej grafiki w grze, u mnie laptop ledwo dycha na średnich
Ja też uważam Jake'a za dobrą dupę, haha
Wiedziałam, że muszę zrobić wspólną sesję bliźniaczek i Caleba, oni po prostu nie mogli nie mieć wspólnych zdjęć, tyle słodkości ^^
Ja chyba też mam ustawione średnie, może gdzieniegdzie trochę wyższe od średnich. Podczas gry nie wszystko jest takie super, bo często mam "białe obiekty" (jak np. odwiedzam jakieś miejsce w mieście to nie widać od razu wszystkiego wyraźnie, tylko właśnie niezaładowane białe obiekty i musi minąć chwila zanim wszystko będzie normalnie wyglądać) ^^

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
Nooooo !
Jake, Jake musze zapamietać...za duzo imion xD
Coś czuję Tiffany ulegnie chłopakowi, bo tu niby " nie gadaj ze mną", a jednocześnie " walcz o mnie dalej"
Blixniaczki sa przeurocze - uwielbiam bliźnięta w sims 3, jakos mam do nich słabość, a mi jak na złość sie nie rodzą - nie ma płodnych genów Draculów, to nie ma bliźniaków Q.Q
Peter przypomina mi wampirzą wersję rudego Elvisa xD hehehhe
Stacy ( chyba dobrze napisałąm?) pasuje nowa fryzura, tylko teraz jakos starzej wygląda w porównaniu do swojego męża
Caleb.....czuje kolejne gorace ciacho na horyzoncie ! podziel się posiłkiem
Ciekawe co tam u Damona, czy się wkońcu ustatkował.
Lewitacja hhahaha, nawet jet-packów im nie trzeba xD
Tiffanie po prostu wyznaje zasadę "goń króliczka", haha ^^
U mnie, jak wiecie, mam dwie parki bliźniaków i mogę zdradzić, że dziewczynki były "planowane", ale bliźniaki Mii i Jamiego to już sprawka gry, także wychodzi na to, że przez 4 pokolenia jedynie jedne bliźniaki urodziły się "naturalnie" (bez kodów), więc również nie za płodne geny ^^
Tą fryzurę wybrała mu gra już jak był nastolatkiem i pasuje na tyle, że nosi ją do tej pory Hmm, jakby tak pomyśleć to Stacy naprawdę jest od niego starsza, bo w sumie Peter jako wampir nie starzeje się xD
O tak, ja już chcę Caleba większego, haha
Na Damona niestety nie mam za bardzo czasu, żeby nim grać, a nawet za bardzo pomysłu też nie mam :c

Cytat:
Napisał zjemcikota Zobacz post
Czytam wszystko i naprawdę super ci to idzie! Bardzo fajnie się ogląda i staram się być na bieżąco.
Cieszę się bardzo i dziękuję za miły komentarz

Cytat:
Napisał Chale Zobacz post
Owww ♥
Uwielbiam dziewczyny, Caleba. Wszystkich.
Odcinek jak zawsze świetny ^-^
Pozdrawiam!
Wszyscy są boscy
Pozdrawiam również!

Co ja będę mówić, po prostu zapraszam Was na kolejny odcinek!

Odcinek 53

Imprezę czas zacząć, pewnie wielu z Was chce już wiedzieć jak wyglądają bliźniaczki jako nastolatki Pierwsi goście już się zjawili.

Ben... Gdzie Ty byłeś? Co Ty robiłeś?

Już za moment Laura jako pierwsza stanie się nastolatką

Ale się wyciągnęła xd

I jest pannica!

Stacy zaparło dech w piersiach ^^

Ben jak widać nie przejmuje się swoim wyglądem i wiwatuje kuzynkom ^^

Reszta również nie kryje swojego entuzjazmu

Kolej na Dianę! Tylko co się stało z jej szczęką xD

Uff, to było chwilowe.

Tańczymy!

Na urodzinach był także ich kolega z klasy, Jonathan.

Laura śmiało podeszła do niego i zaproponowała wspólny taniec. Jonathan'owi chyba się to spodobało ^^

"Wszystkiego najlepszego!" - życzył jej jeszcze raz, tym razem w tańcu

Diana na urodzinach musiała zadowolić się swoim kuzynem ^^ (bez skojarzeń, w tej rodzinie nie wystepuje kazirodztwo xD!)

Stacy szaleje, jakby sama dopiero co stała się nastolatką.

Ale wygibasy!

Czyżby Kath przybyło troche tłuszczyku ;p ?

"Super te Wasze urodziny! Ale może powtórzymy imprezę, tym razem bez dorosłych?" - zaproponował Jonathan
"Hmm, kuszące... Zastanowię się nad tym jeszcze." - odpowiedziała Laura. Bardzo chciałą, by doszło to do skutku, ale nie wiedziała, czy rodzice w najbliższym czasie gdzieś się ulotnią.

"Ben, czy Tobie też wydaje się, że między Laurą, a Jonathanem coś... no wiesz..." - mówiła Diana do kuzyna.
"Sam nie wiem. To Ty jesteś z nimi na codzień. Być może bardzo się przyjaźnią i to wszystko, ale kto wie teraz..."
"A Ty? Co z Tobą, gdzie masz jakieś 'przyjaciółki'?" - zapytała bezpośrednio Diana
"Ja... Nie wiem... Po prostu tak jakoś ich nie ma." - Ben nie wiedział co odpowiedzieć. Sam nie miał pojęcia, dlaczego nie miał jeszcze dziewczyny.

"Dawno się tak świetnie nie bawiłam!" - emocjonowała się Kath
"Mamo, spokojnie, haha, jesteś młoda duchem jak zawsze." - cieszył się Peter
"Chciałeś powiedzieć, że jestem stara i już nie wypada?" - droczyła się Kath z synem
"Nie nie, mamo, przecież jesteśmy wampirami, nie możemy być starzy." - śmiał się Peter.

Przyszedł nawet fotograf (no dobra, paparazzi xd) i robił zdjęcia całkiem ciekawą techniką.

Teraz to dopiero Stacy szaleje! Niczym matrix xD

Razem z Jane chyba czują ten bit xD

Jacobowi chyba nigdy nie znudzi się robienie żartów swojej żonie ^^

Po imprezie czas na odprężający prysznic c:

Pierwszy poranek jako nastolatki.

Cięężki poranek ^^

Kto robi śniadanie? Trzy po trzy! Laura!

No to szykujemy śniadanko.

Diana dzień zaczyna od... wyjścia na śnieg w bieliźnie?!

I robienia aniołków w śniegu w... bieliźnie?!

Potem Laura dorwałą się do gitary.

Diana była zaskoczona jej brzdękoleniem ^^

Przeglądajo internety

Popołudniu siostry wybrały się na łyżwy.

Nie przewidziały jednak, że może się troche ocieplić i... Taki troche błąd gry ^^

W oddali Damon, niestety nie zdążył już żeby przynajmniej chwilę pojeździć na łyżwach xd

Jakiś czas później rodzice wyjechali na weekend odpocząć od codziennych spraw, dlatego dziewczyny mogły zorganizować imprezę, a było to piżama party xD

Przyszła nawet Emily z... Kylie (eh, nie zapraszałam jej, Emily ją przyprowadziła, bo sie kumplują :c)

Densy w piżamach ^^

Jest i Jonathan

Który bezkarnie patrzy na dziewczyny w samej bieliźnie xd

Ale Laura długo na to nie pozwoli, podeszła i zajęła go tańcem

Ale Jonathan... gdzie on znowu patrzy?

Nawet wyginając się patrzy na tą durną... ekhem, mądrą inaczej Kylie.

"Co Cię tam tak interesuje, co?" - zapytała Laura, próbując ukryć niezadowolenie
"A nic, nic." - odpowiedział chłopak
"Przecież widzę. Odpuść sobie ją. Wyrolowała mojego kuzyna, a niedługo potem innego chłopaka. To niezła manipulatorka." - ostrzegła go.

"Naprawdę? A to dopiero... Ale dla mnie nawet nie jest ładna." - wykręcał się Jonathan.
"Tak, tak." - przekomarzała się z nim Laura. Znała go tyle lat i doskonale wiedziała, kiedy ściemnia.

Imprezka w toku.

Diana przygotowała gofry, wszyscy wparowali do kuchni, gdy tylko poczuli ich zapach ^^

Goście się zajadają, a ktoś tam już odpadł...

To Laura. Było jej przykro z powodu zachowania Jonathana. Myślała, że czuje podobnie do niej, ale chyba tak nie było. Nie zdawała sobie jeszcze właściwie sprawy, co czuje do niego, ale wiedziała, że jest to silne i niepowtarzalne.

Kolejne osoby szły spać. Jonathan będzie zmywał.

"Gdzie Ty się kładziesz?" - zapytał nieco podenerwowany, gdy zobaczył, że Erick rozkłada się obok Laury.
"A co za różnica? Nie bój się, nic nie zrobię Twojej przyjaciółeczce." - odpowiedział chłopak
"Uważaj sobie."

I tak zasnęli wszyscy. Najlepsze jest to, że rozłożyłam im śpiwory w salonie, a oni porozkładali się w kuchni xd (pierwszy raz robiłam piżama patry ^^)

Nad ranem wrócili Peter i Stacy. Stacy była nieco zaskoczona widokiem w kuchni, ale domyślała się, że jej córki coś knują. Dom jednak stał cały i czysty, więc nie miała zamiaru robić im awantury.

Wzięła kubek kawy w dłoń i udała się do salonu kończyć pisanie kolejnej książki.

Laura obudziła się jako pierwsza i wzięła się za wyrzucenie pozostałych, niedobrych już gofrów.

Następnie postanowiła zrobić świeże (?) i ciepłe goferki dla znajomych.

Przysiady xD?

Wszystkich obudził zapach przepysznego śniadania, które przygotowała Laura. Zjedli i każdy wrócił do swojego domu, dziękując za super imprezkę ^^

Diana ulepiła bałwana i gada do niego xd

Rzuciła się na niego, aż ją pochłonął ;o

Jakiś czas później Paula wysłała zaproszenie na małą imprezkę (same imprezki xD). Coś niewyraźnie wyglądają...

Nate mały maruda

Ciocia Stacy szybko jednak poradziła sobie z tym małym marudą ^^

Rozmówki. Przy okazji widać, że jest pełnia księżyca.

"Fiu fiu, ale wyrosły te moje...hmm... pannice!"- podziwia Damon bliźniaczki. Jest bratem ich babci, więc sam gubi się już czy jest dziadkiem, czy wujkiem xD

Jamie popija sobie wodę

A tu co się dzieje?! Poziomka?! Co Ty wyprawiasz?! Masz narzeczonego! Co ta gra wymyśliła... (bez mojego udziału Poziomka znalazła sobie... kochankę...)

Matko Bosko... (btw. zwróćcie uwagę na obraz w tv xD)

Jasper miauczy na świetliki xd

Głowa mu się rozciagnęła xD

Tany tany

Diana chyba lubi wnikać w obiekty... tym razem wtopiła się w drzwi <ok>

Elijah popisówa na gitarze

Jasper uczepił się tych świetlików, siedzi i bacznie je obserwuje

I na koniec zimowe słoneczko w Plav Raj.