![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nooooo !
![]() Jake, Jake musze zapamietać...za duzo imion xD Coś czuję Tiffany ulegnie chłopakowi, bo tu niby " nie gadaj ze mną", a jednocześnie " walcz o mnie dalej" ![]() Blixniaczki sa przeurocze - uwielbiam bliźnięta w sims 3, jakos mam do nich słabość, a mi jak na złość sie nie rodzą - nie ma płodnych genów Draculów, to nie ma bliźniaków Q.Q Peter przypomina mi wampirzą wersję rudego Elvisa xD hehehhe Stacy ( chyba dobrze napisałąm?) pasuje nowa fryzura, tylko teraz jakos starzej wygląda w porównaniu do swojego męża ![]() Caleb.....czuje kolejne gorace ciacho na horyzoncie ! podziel się posiłkiem ![]() ![]() Ciekawe co tam u Damona, czy się wkońcu ustatkował. Lewitacja hhahaha, nawet jet-packów im nie trzeba xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czytam wszystko i naprawdę super ci to idzie! Bardzo fajnie się ogląda i staram się być na bieżąco.
![]()
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Owww ♥
Uwielbiam dziewczyny, Caleba. Wszystkich. Odcinek jak zawsze świetny ^-^ Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#174 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Wiedziałam, że muszę zrobić wspólną sesję bliźniaczek i Caleba, oni po prostu nie mogli nie mieć wspólnych zdjęć, tyle słodkości ^^ Ja chyba też mam ustawione średnie, może gdzieniegdzie trochę wyższe od średnich. Podczas gry nie wszystko jest takie super, bo często mam "białe obiekty" (jak np. odwiedzam jakieś miejsce w mieście to nie widać od razu wszystkiego wyraźnie, tylko właśnie niezaładowane białe obiekty i musi minąć chwila zanim wszystko będzie normalnie wyglądać) ^^ Cytat:
U mnie, jak wiecie, mam dwie parki bliźniaków i mogę zdradzić, że dziewczynki były "planowane", ale bliźniaki Mii i Jamiego to już sprawka gry, także wychodzi na to, że przez 4 pokolenia jedynie jedne bliźniaki urodziły się "naturalnie" (bez kodów), więc również nie za płodne geny ^^ Tą fryzurę wybrała mu gra już jak był nastolatkiem i pasuje na tyle, że nosi ją do tej pory ![]() O tak, ja już chcę Caleba większego, haha ![]() Na Damona niestety nie mam za bardzo czasu, żeby nim grać, a nawet za bardzo pomysłu też nie mam :c Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam również! Co ja będę mówić, po prostu zapraszam Was na kolejny odcinek! Odcinek 53 Imprezę czas zacząć, pewnie wielu z Was chce już wiedzieć jak wyglądają bliźniaczki jako nastolatki ![]() ![]() Ben... Gdzie Ty byłeś? Co Ty robiłeś? ![]() Już za moment Laura jako pierwsza stanie się nastolatką ![]() ![]() ![]() Ale się wyciągnęła xd ![]() I jest pannica! ![]() Stacy zaparło dech w piersiach ^^ ![]() Ben jak widać nie przejmuje się swoim wyglądem i wiwatuje kuzynkom ^^ ![]() Reszta również nie kryje swojego entuzjazmu ![]() ![]() Kolej na Dianę! Tylko co się stało z jej szczęką xD ![]() Uff, to było chwilowe. ![]() Tańczymy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na urodzinach był także ich kolega z klasy, Jonathan. ![]() Laura śmiało podeszła do niego i zaproponowała wspólny taniec. Jonathan'owi chyba się to spodobało ^^ ![]() "Wszystkiego najlepszego!" - życzył jej jeszcze raz, tym razem w tańcu ![]() Diana na urodzinach musiała zadowolić się swoim kuzynem ^^ (bez skojarzeń, w tej rodzinie nie wystepuje kazirodztwo xD!) ![]() Stacy szaleje, jakby sama dopiero co stała się nastolatką. ![]() Ale wygibasy! ![]() Czyżby Kath przybyło troche tłuszczyku ;p ? ![]() "Super te Wasze urodziny! Ale może powtórzymy imprezę, tym razem bez dorosłych?" - zaproponował Jonathan "Hmm, kuszące... Zastanowię się nad tym jeszcze." - odpowiedziała Laura. Bardzo chciałą, by doszło to do skutku, ale nie wiedziała, czy rodzice w najbliższym czasie gdzieś się ulotnią. ![]() "Ben, czy Tobie też wydaje się, że między Laurą, a Jonathanem coś... no wiesz..." - mówiła Diana do kuzyna. "Sam nie wiem. To Ty jesteś z nimi na codzień. Być może bardzo się przyjaźnią i to wszystko, ale kto wie teraz..." "A Ty? Co z Tobą, gdzie masz jakieś 'przyjaciółki'?" - zapytała bezpośrednio Diana "Ja... Nie wiem... Po prostu tak jakoś ich nie ma." - Ben nie wiedział co odpowiedzieć. Sam nie miał pojęcia, dlaczego nie miał jeszcze dziewczyny. ![]() "Dawno się tak świetnie nie bawiłam!" - emocjonowała się Kath "Mamo, spokojnie, haha, jesteś młoda duchem jak zawsze." - cieszył się Peter "Chciałeś powiedzieć, że jestem stara i już nie wypada?" - droczyła się Kath z synem "Nie nie, mamo, przecież jesteśmy wampirami, nie możemy być starzy." - śmiał się Peter. ![]() Przyszedł nawet fotograf (no dobra, paparazzi xd) i robił zdjęcia całkiem ciekawą techniką. ![]() Teraz to dopiero Stacy szaleje! Niczym matrix xD ![]() Razem z Jane chyba czują ten bit xD ![]() ![]() Jacobowi chyba nigdy nie znudzi się robienie żartów swojej żonie ^^ ![]() ![]() Po imprezie czas na odprężający prysznic c: ![]() Pierwszy poranek jako nastolatki. ![]() ![]() Cięężki poranek ^^ ![]() Kto robi śniadanie? Trzy po trzy! Laura! ![]() No to szykujemy śniadanko. ![]() Diana dzień zaczyna od... wyjścia na śnieg w bieliźnie?! ![]() I robienia aniołków w śniegu w... bieliźnie?! ![]() Potem Laura dorwałą się do gitary. ![]() Diana była zaskoczona jej brzdękoleniem ^^ ![]() Przeglądajo internety ![]() Popołudniu siostry wybrały się na łyżwy. ![]() Nie przewidziały jednak, że może się troche ocieplić i... Taki troche błąd gry ^^ ![]() W oddali Damon, niestety nie zdążył już żeby przynajmniej chwilę pojeździć na łyżwach xd ![]() Jakiś czas później rodzice wyjechali na weekend odpocząć od codziennych spraw, dlatego dziewczyny mogły zorganizować imprezę, a było to piżama party xD ![]() Przyszła nawet Emily z... Kylie (eh, nie zapraszałam jej, Emily ją przyprowadziła, bo sie kumplują :c) ![]() Densy w piżamach ^^ ![]() ![]() Jest i Jonathan ![]() ![]() Który bezkarnie patrzy na dziewczyny w samej bieliźnie xd ![]() Ale Laura długo na to nie pozwoli, podeszła i zajęła go tańcem ![]() Ale Jonathan... gdzie on znowu patrzy? ![]() Nawet wyginając się patrzy na tą durną... ekhem, mądrą inaczej Kylie. ![]() "Co Cię tam tak interesuje, co?" - zapytała Laura, próbując ukryć niezadowolenie "A nic, nic." - odpowiedział chłopak "Przecież widzę. Odpuść sobie ją. Wyrolowała mojego kuzyna, a niedługo potem innego chłopaka. To niezła manipulatorka." - ostrzegła go. ![]() "Naprawdę? A to dopiero... Ale dla mnie nawet nie jest ładna." - wykręcał się Jonathan. "Tak, tak." - przekomarzała się z nim Laura. Znała go tyle lat i doskonale wiedziała, kiedy ściemnia. ![]() Imprezka w toku. ![]() ![]() Diana przygotowała gofry, wszyscy wparowali do kuchni, gdy tylko poczuli ich zapach ^^ ![]() Goście się zajadają, a ktoś tam już odpadł... ![]() To Laura. Było jej przykro z powodu zachowania Jonathana. Myślała, że czuje podobnie do niej, ale chyba tak nie było. Nie zdawała sobie jeszcze właściwie sprawy, co czuje do niego, ale wiedziała, że jest to silne i niepowtarzalne. ![]() Kolejne osoby szły spać. Jonathan będzie zmywał. ![]() "Gdzie Ty się kładziesz?" - zapytał nieco podenerwowany, gdy zobaczył, że Erick rozkłada się obok Laury. "A co za różnica? Nie bój się, nic nie zrobię Twojej przyjaciółeczce." - odpowiedział chłopak "Uważaj sobie." ![]() I tak zasnęli wszyscy. Najlepsze jest to, że rozłożyłam im śpiwory w salonie, a oni porozkładali się w kuchni xd (pierwszy raz robiłam piżama patry ^^) ![]() Nad ranem wrócili Peter i Stacy. Stacy była nieco zaskoczona widokiem w kuchni, ale domyślała się, że jej córki coś knują. Dom jednak stał cały i czysty, więc nie miała zamiaru robić im awantury. ![]() Wzięła kubek kawy w dłoń i udała się do salonu kończyć pisanie kolejnej książki. ![]() Laura obudziła się jako pierwsza i wzięła się za wyrzucenie pozostałych, niedobrych już gofrów. ![]() Następnie postanowiła zrobić świeże (?) i ciepłe goferki dla znajomych. ![]() Przysiady xD? ![]() Wszystkich obudził zapach przepysznego śniadania, które przygotowała Laura. Zjedli i każdy wrócił do swojego domu, dziękując za super imprezkę ^^ ![]() Diana ulepiła bałwana i gada do niego xd ![]() Rzuciła się na niego, aż ją pochłonął ;o ![]() Jakiś czas później Paula wysłała zaproszenie na małą imprezkę (same imprezki xD). Coś niewyraźnie wyglądają... ![]() Nate mały maruda ![]() Ciocia Stacy szybko jednak poradziła sobie z tym małym marudą ^^ ![]() Rozmówki. Przy okazji widać, że jest pełnia księżyca. ![]() "Fiu fiu, ale wyrosły te moje...hmm... pannice!"- podziwia Damon bliźniaczki. Jest bratem ich babci, więc sam gubi się już czy jest dziadkiem, czy wujkiem xD ![]() Jamie popija sobie wodę ![]() A tu co się dzieje?! Poziomka?! Co Ty wyprawiasz?! Masz narzeczonego! Co ta gra wymyśliła... (bez mojego udziału Poziomka znalazła sobie... kochankę...) ![]() Matko Bosko... (btw. zwróćcie uwagę na obraz w tv xD) ![]() Jasper miauczy na świetliki xd ![]() Głowa mu się rozciagnęła xD ![]() Tany tany ![]() ![]() Diana chyba lubi wnikać w obiekty... tym razem wtopiła się w drzwi <ok> ![]() ![]() Elijah popisówa na gitarze ![]() Jasper uczepił się tych świetlików, siedzi i bacznie je obserwuje ![]() I na koniec zimowe słoneczko w Plav Raj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Nie zawiodłam się, dziewczyny są prześliczne!
![]() ... odprężający prysznic po imprezie ftw ![]() ![]() Widzę, że z Diany jest na prawdę gorąca dziewczyna xD Na śnieg w bieliźnie, kąpiel w zamarzniętym jeziorze xD Ta Kylie się za bardzo panoszy. Może spotka ją jakiś niespodziewany wypadek i odwiedzi ją Mroczny.. ![]() Uwielbiam progres gry w simsach, jak wybieram jedno dziecko do kontynuowania rodzinki, po kilkunastu simowych dniach wchodzę na drzewko żeby ogarnąć co reszta wyprawia, to zawsze znajdzie się jakiś homoś..xD Piękne widoczki ![]()
![]() |
#176 | |
|
![]() Cytat:
![]() Długo nie było nic nowego, bo jakoś tak rzadziej wchodziłam na forum ![]() Odcinek 54 Spacerki w śniegu. ![]() Nie wiem, co ten hot dog chciał w moim domu xD ![]() Kevin i Margerite wbili się do pokoju rodziców ![]() "Ale tu siupel! Pać jak zielono!" - cieszył sie Kevin "Woooow!" ![]() Siedzieli tak sobie i gaworzyli, aż nagle wszedł Jamie: "Mam Was!" - powiedział, chwytając Margerite w ramiona ![]() ![]() Trzeba zająć się maluchami. Jamie został z nimi sam, gdyż... ![]() ...Mia urządza wieczór panieński! ![]() "No to teraz odwdzięczę Ci się, haha!" - Mia celowała szampanem w swoją siostrę Paulę, wspominając jej wieczór panieński (link) ![]() ![]() Emily po kryjomu wychyla % ![]() "Ale będzie impreza!" - emocjonowała się Mia "O siostro... czy Ty wypiłaś już coś?" ![]() Po chwili dziewczyny śmignęły na parkiet. ![]() Międzyczasie zjawili się specjalni goście ![]() ![]() ![]() ![]() Mii się chyba bardzo spodobali... ^^ ![]() ![]() I nie tylko jej xD (patrz: Rebekah w żółtej sukni) ![]() Póki jeszcze nie ma siwych włosów, postanowiła dać czadu! ![]() ![]() Oblewanie szampanem ciąg dalszy ![]() ![]() "Ej, bez zdjęć, bez zdjęć!" ![]() "Chyba wiecie na co pora, kobitki?" - zawołała Rebekah ![]() "Czas na toast za naszą kochanką Mię i jej cudownego faceta!" ![]() Ta mina Emily xD ![]() "A masz!" - po przemowie znowu oblewają się szampanem xD ![]() ![]() Mama i córka zarywają do tancerzy :> ![]() ![]() "Ile masz lat, młoda damo?" "19, a bo co? Nie bedzie Pan ze mną tańczył, gdybym była nieletnia?" ![]() Kath wyskoczyła z sukienki xd ![]() To szalejemy! ![]() "No ruszaj się Pan!" ![]() U Mii jak widać, wszystko idzie świetnie, tancerz jest onieśmielony ^^ ![]() I wszyscy wyginają śmiało ciało! ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby Mia się czasem nie zapomniała xD ![]() Iskry lecą! ![]() ![]() ![]() Dat ass xD ![]() Ktoś tu ma odlot już... ![]() To zarzuciła iskrami ![]() Ah, gdyby ta impreza się nie kończyła... ![]() ...ale Jamie chyba nie dałby sobie rady jako samotny tatuś xd ![]() Wszystko wróciło do normalności. Impreza pewnie będzie długo wspominana (chyba jak każda xD). Emily próbuje nauczyć Pyłka dawać głos. ![]() Siostrzane tuli tuli ![]() A potem znów tresura Pyłka, tym razem... ![]() ...to chyba "Wstań" ![]() Albo "Cześć maleńka!" xD ![]() So much cocaine. ![]() Gdzie to dziecię lezie w takim śniegu xd ![]() Chyba jej się to podoba... Tylko kto potem będzie wydawał simoleony na lekarstwa? ![]() Ciąg dalszy nauki "daj głos", komicznie to wygląda xD ![]() ![]() Mia postanowiła odwiedzić swojego ojca. Wkrótce bierze ślub, więc wypadałoby go zaprosić na uroczystość. ![]() Damon otworzył drzwi i ucieszył się na widok swojej najstarszej córki. Jej matka była pierwszą kobietą, w ktorej się zakochał. Zza uchylonych drzwi dobiegało szczekanie... ![]() Damon miał nie tylko suczkę Hrabinę, ale także małego szczeniaczka Skrzekuna ^^ (gra nadała takie imiona xD) ![]() Nadal miał także kolorowego ptaka, którego ostatnio złapał. Mia odnalazła z nim wspólny język xD ![]() Hasają sobie ![]() Zawsze jak gra zadoptuje mojej rodzinie psa to one mają takie długie pyski :c ![]() Ciekawe, czy Skrzekun też tak będzie wyglądał... na razie jest słodki ![]() ![]() Tymczasem obok domu Mii, w śniegu spacerował sobie kot Jasper. Co on tu robi? Emily właśnie wynosiła śmieci, gdy go zauważyła. ![]() Ledwo go widać ^^ ![]() Emily poczęstowała go smakołykami i zadzwoniła do cioci Pauli, żeby się nie martwili o niego. ![]() W nocy Pyłek dziwnie się zachowywał. Obserwował śpiących Mię i Jamiego <ok> ![]() Taki tam jeden z wielu paparazzi pod moim domem ![]() Mia z rana gra w SimCity. Ktoś grał? Ja ostatnio grałam i powiem Wam, że jedyne co Mia robiła to nasyłała na swoje miasto katastrofy, zamiast je rozwijać xD (np. tak jak tu widać - inwazja ufo) ![]() Pyłek ma już dość tych gnomów - czarownic, które ciągle mu okupują miskę z jedzeniem... ![]() Oraz ten dziwny gnomo - stwór ![]() A także te... ![]() ![]() O, a tu Jasper uciął sobie drzemkę na stoliku ogrodowym. ![]() Pięknie ![]() ![]() ![]() Śnieg stopniał, igloo Emily prawie też. Idzie wiosna. ![]() Wiosenne porządki. Jamie to uwielbia. Prawda, Jamie? xD ![]() Dałby dziecku najpierw jeść... chociaż, jak tu nakarmić dziecko w osyfionym krzesełku? ![]() Pyłek, taki dobry pies, nawet gazetę przyniesie. Co z tego, że starą. Ale przyniesie. ![]() Co to za ucieczki z domu... "Wsiśtko powiem mamie!" - krzyczała Margerite ![]() A mama jak widać, przegląda się w lustrze. W końcu udało jej się zapuścić włosy ^^ ![]() BONUS: Jelonek ^^ ![]() To nic, że śmierdzący talerz przenika laptopa. Przeglądaj internety dalej. ![]() Taka tam mała ciekawostka - testując pewne otoczenie, grałam młodą Annabelle River, zrobiłam jej nawet bobaska i oto efekt ^^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
U Ciebie zawsze tak imprezowo
![]() ![]() Uwielbiam zdjęcia Pyłka.. Robi mega kochane miny *__* Zdolna psina.
![]() |
#178 |
|
![]()
Wrócisz tu jeszcze?
Bardzo polubiłam tą historię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Długo mnie tu nie było, właściwie nie wiem dlaczego. Może dlatego, że wszystko jakoś tak ucichło :c Byłam jednak aktywna na blogu, więc być może niektórzy są na bieżąco z historią. Tymczasem postanowiłam dodać tutaj kolejny odcinek.
Odcinek 55. Wiem, że odcinek zaczyna się tak ni stąd ni z owąd od tego, że Mia z rodziną jest w odwiedzinach u Damona, ale cóż ^^ ![]() To były Damona urodziny (powiedzmy, bo nie zmieniał grupy wiekowej, po prostu Mia wręczyła mu prezent). ![]() Zjawili się także Dominique i Ethan, każdy się dobrze bawił ^^ ![]() Dopóki... ten dziwny koleś w niebieskiej bluzie... ![]() Najpierw wyśmiewał Emily... ![]() ...a teraz dziwnie czai się na Kevina ![]() Co on kombinuje?! ![]() Co za podła świnia! Ukradł Kevinowi lizaka! I jeszcze się cieszy! ![]() Biedny Kevin... ![]() Starsza siostra wkroczyła do akcji: "Czy Pan oszalał?! Co Pan wyrabia?! Skandal!" ![]() Dominique popiera Emily ^^ "Dobrze Ci tak koleś! Nie będziesz kradł dzieciom lizaków!" ![]() "Już mi się wynosić proszę stąd! Ale już! Bo jak nie to zawołam mojego dziadka!" (Damona) "Yyy... tak, tak... jasne... już idę..." - i uciekł przestraszony. Bo kto by nie bał się Damona? ![]() "Chodź tu do mnie maleńki, siostra przytuli" - i już Kevin miał uśmiech na twarzy ![]() "Oh, co za durny koleś!" - przeżywała Mia. ![]() Tymczasem Damon urządzał sobie pogawędki z Jamie'm w drugim pokoju. Musiał wiedzieć, z kim jego córka będzie brała ślub. ![]() Reszta rodziny kontynuowała dobrą zabawę po wyjściu złodzieja lizaków ![]() Mia usłyszała rozmowy w drugim pokoju i postanowiła to sprawdzić. Dołączyła się do chłopaków i sama była zdziwiona, jak dobrze dogaduje się ze swoim tatą. Jamie patrzył zadowolony. ![]() Po co Emily wędruje na dwór w czasie przyjęcia? ![]() Super... znalazła węża w krzakach... brawo! ![]() Jakiś czas później. Czemu Jamie się tak ekscytuje? ![]() Bo to dzień jego ślubu z Mią! Emily zajmuje się ubieraniem maluchów. ![]() Mia natomiast kąpie Pyłka. On także będzie na ślubie ^^ ![]() Goście się zbierają. ![]() ![]() Tuż przed nimi w kościele był jakiś mężczyzna. Jednak poszedł sobie, gdy zauważył, że szykuje się tu ślub... ![]() "Cześć wujku Dominique! Uważaj na... stopień..." ![]() Pyłek siedzi grzecznie. ![]() Czekamy jeszcze na tatę i siostrę Jamiego. "Kurczę, gdzie oni mogą być..." ![]() "Spokojnie, spokojnie. Na pewno są w drodze. Przecież by nie przegapili ślubu, prawda?" - próbuje uspokoić Jamiego Laura ![]() Jakieś auto podjechało pod kościół. Czy to w końcu oni? ![]() O nie! To Shayne! ![]() Jak on śmie zjawiać się tu... Stanął przed kościołem i zaczął krzyczeć. Był pijany... Na szczęście kilka osób go wyprowadziło i zawiozło na izbę wytrzeźwień. ![]() Co to za mina, Mia? ^^ ![]() Po chwili wparowali Lindquist'owie. "Jesteśmy, jesteśmy już!" ![]() Jasper przygląda się białej sukni Mii ^^ ![]() Co się stało z Pyłkiem xD? ![]() Haha, to tylko taki "efekt" widzenia przez sima tuż przed ekranem ![]() Cóż za synchronizacja bliźniąt ^^ ![]() "Yes! Można zacząć ceremonię!" - nie mogła opanować emocji Mia xD ![]() Wzruszenia ![]() ![]() "Nie będę płakać, nie będę..." - powtarza sobie Damon "Taa, jasne..." - Emily zerka na niego ![]() Nawet nie wiedziałam, że dałam takie samo ubranko Nate'owi, jak Kevinowi ^^ Teraz to oni wyglądają jak bliźniaki. ![]() Gotowi na przysiegę? ![]() Wymiana obrączek ![]() ![]() Czyżby Pyłek także się wzruszał? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margerite aż wstała z wrażenia ^^ ![]() "No co tak patrzysz? Nie płaczę przecież. Ani łezki" - tłumaczy się Damon wnuczce "Mhm, poczekajmy jeszcze chwilę." ![]() I za chwilę można pocałować pannę młodą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tata Jamiego nie może powstrzymać łez ![]() Damon także... we trójkę płaczą jak bobry. Ze szczęścia. ![]() ![]() Świeże małżeństwo wpatrzone w siebie jak w obrazek. Damon patrzy na nich i ma nadzieję, że tym razem jego córka będzie naprawdę szczęśliwa. ![]() Czas na tort weselny! ![]() ![]() ![]() ![]() Kto tam jeszcze tym ryżem rzuca xD ![]() Mia chyba właśnie zaktualizowała status związku na SimBooku xD ![]() "Ryyyż, więcej ryżu!" "Eh..." ![]() "Ktoś powiedział tort?" - pewnie pomyślał sobie Pyłek xD ![]() "No to kto kroi?" - zapytała Mia "Kochanie, wierzę w Ciebie" - zasugerował jej Jamie, by to ona zajęła się pokrojeniem tortu ^^ ![]() ![]() I Mia wzięła się za krojenie ![]() Każdy nie może doczekać się tortu, a Rebekah chyba najbardziej xD ![]() Co Damonowi odbija xD? ![]() ![]() Zostawię to bez komentarza xD ![]() Dzieciaczki plączą się pod nogami ![]() ![]() Po zjedzeniu torta ludzie wyskoczyli na parkiet ![]() Emily i jej trzech bodyguardów xD ![]() "Proszę każdemu nalać drinka!" - poleciła Mia miksologowi ![]() Tymczasem każdy szaleje na parkiecie ![]() ![]() ![]() Jamie dorwał swoją żonkę do wolnego tańca ![]() ![]() ![]() ![]() "Cudownie jest zatańczyć z moją piękną żoną" - słodził Jamie ^^ ![]() ![]() ![]() Ich ręce splatały się, bujali się w rytm muzyki i oboje byli prze szczęśliwi ![]() ![]() Claire, siostra Jamiego miała ochotę na jeszcze jeden kawałek tortu ^^ ![]() A tu już tańczy sobie z dziewczynami ![]() ![]() Ktoś się pląta pod barem ^^ ![]() Przerwa na drinka ![]() ![]() Następna, co się wygłupia xD ![]() Emily dołączyła do swojej mamy "Czy Ty nie za dużo ostatnio drinkujesz?" - zapytała Mia córkę "Oj mamo, jak mam nie wypić na Twoim weselu, co?" ![]() Wesele trwało do rana. Niektórzy wracali tak xD ![]() BONUS: Jamie stwierdził, że przyda się talerzyk więcej i zabrał ze sobą z domu xd ![]() Wyginam śmiało.. ramię? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Wreszcie!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |