|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie zawiodłam się, dziewczyny są prześliczne!
![]() ... odprężający prysznic po imprezie ftw ![]() ![]() Widzę, że z Diany jest na prawdę gorąca dziewczyna xD Na śnieg w bieliźnie, kąpiel w zamarzniętym jeziorze xD Ta Kylie się za bardzo panoszy. Może spotka ją jakiś niespodziewany wypadek i odwiedzi ją Mroczny.. ![]() Uwielbiam progres gry w simsach, jak wybieram jedno dziecko do kontynuowania rodzinki, po kilkunastu simowych dniach wchodzę na drzewko żeby ogarnąć co reszta wyprawia, to zawsze znajdzie się jakiś homoś..xD Piękne widoczki ![]()
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Długo nie było nic nowego, bo jakoś tak rzadziej wchodziłam na forum ![]() Odcinek 54 Spacerki w śniegu. ![]() Nie wiem, co ten hot dog chciał w moim domu xD ![]() Kevin i Margerite wbili się do pokoju rodziców ![]() "Ale tu siupel! Pać jak zielono!" - cieszył sie Kevin "Woooow!" ![]() Siedzieli tak sobie i gaworzyli, aż nagle wszedł Jamie: "Mam Was!" - powiedział, chwytając Margerite w ramiona ![]() ![]() Trzeba zająć się maluchami. Jamie został z nimi sam, gdyż... ![]() ...Mia urządza wieczór panieński! ![]() "No to teraz odwdzięczę Ci się, haha!" - Mia celowała szampanem w swoją siostrę Paulę, wspominając jej wieczór panieński (link) ![]() ![]() Emily po kryjomu wychyla % ![]() "Ale będzie impreza!" - emocjonowała się Mia "O siostro... czy Ty wypiłaś już coś?" ![]() Po chwili dziewczyny śmignęły na parkiet. ![]() Międzyczasie zjawili się specjalni goście ![]() ![]() ![]() ![]() Mii się chyba bardzo spodobali... ^^ ![]() ![]() I nie tylko jej xD (patrz: Rebekah w żółtej sukni) ![]() Póki jeszcze nie ma siwych włosów, postanowiła dać czadu! ![]() ![]() Oblewanie szampanem ciąg dalszy ![]() ![]() "Ej, bez zdjęć, bez zdjęć!" ![]() "Chyba wiecie na co pora, kobitki?" - zawołała Rebekah ![]() "Czas na toast za naszą kochanką Mię i jej cudownego faceta!" ![]() Ta mina Emily xD ![]() "A masz!" - po przemowie znowu oblewają się szampanem xD ![]() ![]() Mama i córka zarywają do tancerzy :> ![]() ![]() "Ile masz lat, młoda damo?" "19, a bo co? Nie bedzie Pan ze mną tańczył, gdybym była nieletnia?" ![]() Kath wyskoczyła z sukienki xd ![]() To szalejemy! ![]() "No ruszaj się Pan!" ![]() U Mii jak widać, wszystko idzie świetnie, tancerz jest onieśmielony ^^ ![]() I wszyscy wyginają śmiało ciało! ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby Mia się czasem nie zapomniała xD ![]() Iskry lecą! ![]() ![]() ![]() Dat ass xD ![]() Ktoś tu ma odlot już... ![]() To zarzuciła iskrami ![]() Ah, gdyby ta impreza się nie kończyła... ![]() ...ale Jamie chyba nie dałby sobie rady jako samotny tatuś xd ![]() Wszystko wróciło do normalności. Impreza pewnie będzie długo wspominana (chyba jak każda xD). Emily próbuje nauczyć Pyłka dawać głos. ![]() Siostrzane tuli tuli ![]() A potem znów tresura Pyłka, tym razem... ![]() ...to chyba "Wstań" ![]() Albo "Cześć maleńka!" xD ![]() So much cocaine. ![]() Gdzie to dziecię lezie w takim śniegu xd ![]() Chyba jej się to podoba... Tylko kto potem będzie wydawał simoleony na lekarstwa? ![]() Ciąg dalszy nauki "daj głos", komicznie to wygląda xD ![]() ![]() Mia postanowiła odwiedzić swojego ojca. Wkrótce bierze ślub, więc wypadałoby go zaprosić na uroczystość. ![]() Damon otworzył drzwi i ucieszył się na widok swojej najstarszej córki. Jej matka była pierwszą kobietą, w ktorej się zakochał. Zza uchylonych drzwi dobiegało szczekanie... ![]() Damon miał nie tylko suczkę Hrabinę, ale także małego szczeniaczka Skrzekuna ^^ (gra nadała takie imiona xD) ![]() Nadal miał także kolorowego ptaka, którego ostatnio złapał. Mia odnalazła z nim wspólny język xD ![]() Hasają sobie ![]() Zawsze jak gra zadoptuje mojej rodzinie psa to one mają takie długie pyski :c ![]() Ciekawe, czy Skrzekun też tak będzie wyglądał... na razie jest słodki ![]() ![]() Tymczasem obok domu Mii, w śniegu spacerował sobie kot Jasper. Co on tu robi? Emily właśnie wynosiła śmieci, gdy go zauważyła. ![]() Ledwo go widać ^^ ![]() Emily poczęstowała go smakołykami i zadzwoniła do cioci Pauli, żeby się nie martwili o niego. ![]() W nocy Pyłek dziwnie się zachowywał. Obserwował śpiących Mię i Jamiego <ok> ![]() Taki tam jeden z wielu paparazzi pod moim domem ![]() Mia z rana gra w SimCity. Ktoś grał? Ja ostatnio grałam i powiem Wam, że jedyne co Mia robiła to nasyłała na swoje miasto katastrofy, zamiast je rozwijać xD (np. tak jak tu widać - inwazja ufo) ![]() Pyłek ma już dość tych gnomów - czarownic, które ciągle mu okupują miskę z jedzeniem... ![]() Oraz ten dziwny gnomo - stwór ![]() A także te... ![]() ![]() O, a tu Jasper uciął sobie drzemkę na stoliku ogrodowym. ![]() Pięknie ![]() ![]() ![]() Śnieg stopniał, igloo Emily prawie też. Idzie wiosna. ![]() Wiosenne porządki. Jamie to uwielbia. Prawda, Jamie? xD ![]() Dałby dziecku najpierw jeść... chociaż, jak tu nakarmić dziecko w osyfionym krzesełku? ![]() Pyłek, taki dobry pies, nawet gazetę przyniesie. Co z tego, że starą. Ale przyniesie. ![]() Co to za ucieczki z domu... "Wsiśtko powiem mamie!" - krzyczała Margerite ![]() A mama jak widać, przegląda się w lustrze. W końcu udało jej się zapuścić włosy ^^ ![]() BONUS: Jelonek ^^ ![]() To nic, że śmierdzący talerz przenika laptopa. Przeglądaj internety dalej. ![]() Taka tam mała ciekawostka - testując pewne otoczenie, grałam młodą Annabelle River, zrobiłam jej nawet bobaska i oto efekt ^^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|