View Single Post
stare 19.02.2015, 16:33   #4
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 28 [30] - KOMENTARZE

Bardzo ciekawy numer gazetki
Podoba mi się wątek "Z archiwum...". Fajnie jest się dowiedzieć, co takiego działo się z gazetką kiedyś, kiedy jeszcze się nie udzielałam na forum
Z horoskopu wyszło mi, że jestem łososiem W sumie to wydaje mi się, że akurat w moim przypadku nie wszystko do końca się sprawdza, no ale xD Ogólnie lubię czytać te horoskopy
"M jak mieszkanie" świetnie się prezentuje, chociaż wnętrza jakieś takie ciemne. Co do wspominania dawnych simowych twórców to całkowicie zgadzam się z Lionem. To bardzo dobre posunięcie.
"Nowinki ze świata simów" również mnie zaciekawiły. Akurat staram się w miarę śledzić temat z TS4, jako, że prawdopodobnie kiedyś zacznę w nie grać (tzn. jak pojawią się małe dzieci, bo ich braku przeżyć nie mogę i jak na tę chwilę żałuję zakupienia czwartej odsłony. Bez maluchów nie ma mojej rozgrywki ). Przyszły dodatek wydaje się całkiem sensowny i mam nadzieję, że twórcy się do niego przyłożą.
Ciekawostki ze świata przypominają mi moje lekcje przyrody W życiu nie słyszałam o takich roślinkach. Teraz mogę zagiąć moją nauczycielkę
Nowinki techniczne jakoś mnie nie urzekły, ale ja ogólnie mało się interesuję takimi tematami
Polecane do the sims 3 są śliczne Ale akurat na tym się specjalnie nie znam. W trójkę grywałam, ale bez dodatków.
Polecane do dwójki Mój ulubiony dział! Liv, pozdrawiam! A ostatnio narzekałam sobie, że nie mam pidżam *-* W tych się po prostu zakochałam I ubrania ciążowe! Coś w sam raz dla moich simek Meble też cudowne
Ogólnie, wydaje mi się, że to całkiem udany numer
Annetti jest offline