![]() |
#4 |
Reputacja: 33
|
![]()
Bardzo ciekawy numer gazetki
![]() Podoba mi się wątek "Z archiwum...". Fajnie jest się dowiedzieć, co takiego działo się z gazetką kiedyś, kiedy jeszcze się nie udzielałam na forum ![]() Z horoskopu wyszło mi, że jestem łososiem ![]() ![]() "M jak mieszkanie" świetnie się prezentuje, chociaż wnętrza jakieś takie ciemne. Co do wspominania dawnych simowych twórców to całkowicie zgadzam się z Lionem. To bardzo dobre posunięcie. "Nowinki ze świata simów" również mnie zaciekawiły. Akurat staram się w miarę śledzić temat z TS4, jako, że prawdopodobnie kiedyś zacznę w nie grać (tzn. jak pojawią się małe dzieci, bo ich braku przeżyć nie mogę i jak na tę chwilę żałuję zakupienia czwartej odsłony. Bez maluchów nie ma mojej rozgrywki ![]() Ciekawostki ze świata przypominają mi moje lekcje przyrody ![]() ![]() Nowinki techniczne jakoś mnie nie urzekły, ale ja ogólnie mało się interesuję takimi tematami ![]() Polecane do the sims 3 są śliczne ![]() Polecane do dwójki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie, wydaje mi się, że to całkiem udany numer ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|