View Single Post
stare 19.03.2015, 20:21   #26
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: FTS Newsletter - ZAWIESZENIE DZIAŁALNOŚCI

Cytat:
Napisał Malfurion Zobacz post
A ja mam takie pytanie do redakcji: mysleliscie nad zmiana koncepcji prowadzenia gazetki? Mysleliscie moze o czyms takim ?
O czymś podobnym myśleliśmy i będziemy myśleć

Dobra, przechodzę do odpowiedzi etatowej hejterce.

Cytat:
Napisał La Tortura Zobacz post
podjęcie takiej decyzji aż tyle zajmuje? żeby zawieszać gazetkę na rok? o.O tym bardziej ze temat gazetki był poruszony już od dawien dawna, mieliście na to dużo czasu. Proponuję się sprecyzować.
Tak, aż tyle zajmuje Poza tym przecież się sprecyzowaliśmy - zawieszamy na kilka miesięcy. Gdzie tu widzisz niedoprecyzowanie?

Cytat:
co do głosowania redaktorów i sondy - może zrobcie cos takiego, zeby kazdy mógł głosować i się wypowiedzieć?
Każdy miał okazję wypowiedzieć się podczas ankiety, odpowiedzi ograniczyły się do "tak/nie/ok". Serio? Teraz nagle Wam się zachciało wypowiadać?

Cytat:
co do samej gazetki - moim zdaniem poziom strasznie spadł. pamiętam stary skład gdzie była Fallen, ja, Mery, Katerina i reszta starej ekipy. Weźmy np. świat w pigułce. Fallen robiła artykuły naprawdę ciekawe, wystarczy przejrzeć archiwum. I nawet jeśli ja, która nie lubię geografii z chęcią to czytałam. A teraz? Nawet nie wiem kto prowadzi ten dział, ale te rosliny... i te definicje z wikipedii... jedyne co zrobiłam to scrollowanie. Pamiętam Katerine/Rosemarie która wstawiała mnóstwo ciekawych ksiązek, seriali - chętnie to przeglądałam. A teraz stare seriale, które pewnie większosć użytkowników nie pamięta wtf. Ja sama mam 19 lat, a nie kojarze z tego nic. Jednym słowem - nuda.
Jedyne artykuły które mnie ciekawiły to rankingi, wtedy gdy zmieniałam nick >D i polecane ts2, choc polecanych ostatnio też nie przeglądam, bo folder cc jest pełny.
Spadł poziom, odechciało się czytać. Moim zdaniem powinniście albo zmienić redakcje, albo zamknać gazetkę. I tbh wole tą drugą opcje...
Mówi to osoba, która wyleciała z gazetki bez możliwości powrotu? Oh, God...
A co do seriali, to chodzi w tym o Powrót do przeszłości, ale widzę, że u niektórych czytanie ze zrozumieniem zatrzymało się na etapie gimbusa. Cóż, bywa.

Cytat:
tak btw to chciałabym powiedzieć, że może zmieńcie redaktora naczelnego bo tu też jest moim zdaniem problem. Ja i kilka innych osób stworzyliśmy niedawno swoją forumową gazetkę i uwaga zainteresowanie tematem jest ogromne. Działy są stworzone pod każdego, pisane tak by zaciekawić itp. Wyniki są świetne, mamy ponad 20 komentarzy w dwa dni. Także zastanówcie się że może "góra" jest zła
Chętnie bym zobaczył tę Waszą gazetkę, pochwal się dziełem
A każdy powód jest dobry, żeby uczepić się znienawidzonej redaktor naczelnej, prawda?

A akcji z rangami w ogóle nie ogarniam, bo widzę, że niektórzy są tak zapatrzeni w robienie gównoburz wszędzie, że nie rozumieją, co znaczy cały czas myślimy, co zrobić z rangami i gdy to ustalimy, damy Wam znać. Chociaż to zdanie wielokrotnie złożone, faktycznie mogą być z nim problemy :/

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 19.03.2015 - 20:31
Pink Panther jest offline