Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2015, 19:45   #1
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: FTS Newsletter - ZAWIESZENIE DZIAŁALNOŚCI

Cytat:
Poza tym, jak to kilka innych granatów już wspominało, nie wiadomo czy gazetka zostanie usunięta czy nie, więc nie rozumiem Twojego oburzenia.
podjęcie takiej decyzji aż tyle zajmuje? żeby zawieszać gazetkę na rok? o.O tym bardziej ze temat gazetki był poruszony już od dawien dawna, mieliście na to dużo czasu. Proponuję się sprecyzować.
Poza tym popieram Lubicza, podobno na forum było za dużo rang? a teraz chcecie zostawić granatowe nicki za nic nie robienie? i to nie jest ból dupy tylko prawda. niech administratorzy też sobie zawieszą działnosć, ale rangi zostawią.
Cytat:
A poza tym, to bardzo dla redaktorów przykre, że czepiacie się takich szczegółów zamiast wyrazić smutek/radość/zdziwienie lub jego brak związane z samym zawieszeniem.
akurat to że gazetka długo nie wytrzyma było pewne. już od dawna nikomu nie chciało się komentować i czytać.
btw myslicie ze jak rpzez rok nie bedzie gazetki to cos zmieni? wtedy w ogole nie będzie się działo nic. wtedy nawet starych użytkowników nic tu nie będzie trzymać, może oprócz offtopu.
co do głosowania redaktorów i sondy - może zrobcie cos takiego, zeby kazdy mógł głosować i się wypowiedzieć?

co do samej gazetki - moim zdaniem poziom strasznie spadł. pamiętam stary skład gdzie była Fallen, ja, Mery, Katerina i reszta starej ekipy. Weźmy np. świat w pigułce. Fallen robiła artykuły naprawdę ciekawe, wystarczy przejrzeć archiwum. I nawet jeśli ja, która nie lubię geografii z chęcią to czytałam. A teraz? Nawet nie wiem kto prowadzi ten dział, ale te rosliny... i te definicje z wikipedii... jedyne co zrobiłam to scrollowanie. Pamiętam Katerine/Rosemarie która wstawiała mnóstwo ciekawych ksiązek, seriali - chętnie to przeglądałam. A teraz stare seriale, które pewnie większosć użytkowników nie pamięta wtf. Ja sama mam 19 lat, a nie kojarze z tego nic. Jednym słowem - nuda.
Jedyne artykuły które mnie ciekawiły to rankingi, wtedy gdy zmieniałam nick >D i polecane ts2, choc polecanych ostatnio też nie przeglądam, bo folder cc jest pełny.
Spadł poziom, odechciało się czytać. Moim zdaniem powinniście albo zmienić redakcje, albo zamknać gazetkę. I tbh wole tą drugą opcje...
Cytat:
@up: oczekiwań czytelników? Z ankiety wynikło, że nie ma za bardzo czytelników, nie mówiąc już o oczekiwaniach
nie spełniliście oczekiwań, więc liczba czytelników spadła
Cytat:
Co do rang, okazuje się, że każdy z nas ma inne zdanie i musimy to rozwiązać na drodze głosowania - mam nadzieję, że patrzenie przez jeszcze kilka dni na "Redaktorów FTS Newsletter" nie zaszkodzi Ci za bardzo? A jeśli tak, to proponuję na ten czas odpocząć od tego niedoskonałego forum i jego userów - samolubnych i obłudnych do niemożliwości. A nuż ubędzie nam rangi pod nickiem i tym samym zakończy to Twoje poczucie niesprawiedliwości tudzież rozwiąże problem braku logiki w naszym postępowaniu?
Tak Liv, za to podejście "nie podoba sie to won" na pewno zmieni nastawienie userów do forum i do gazetki (y)

EDIT: tak btw to chciałabym powiedzieć, że może zmieńcie redaktora naczelnego bo tu też jest moim zdaniem problem. Ja i kilka innych osób stworzyliśmy niedawno swoją forumową gazetkę i uwaga zainteresowanie tematem jest ogromne. Działy są stworzone pod każdego, pisane tak by zaciekawić itp. Wyniki są świetne, mamy ponad 20 komentarzy w dwa dni. Także zastanówcie się że może "góra" jest zła

Ostatnio edytowane przez La Tortura : 19.03.2015 - 19:59
La Tortura jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania