|
![]() |
#1 | ||||
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
Poza tym popieram Lubicza, podobno na forum było za dużo rang? a teraz chcecie zostawić granatowe nicki za nic nie robienie? i to nie jest ból dupy tylko prawda. niech administratorzy też sobie zawieszą działnosć, ale rangi zostawią. Cytat:
btw myslicie ze jak rpzez rok nie bedzie gazetki to cos zmieni? wtedy w ogole nie będzie się działo nic. wtedy nawet starych użytkowników nic tu nie będzie trzymać, może oprócz offtopu. co do głosowania redaktorów i sondy - może zrobcie cos takiego, zeby kazdy mógł głosować i się wypowiedzieć? co do samej gazetki - moim zdaniem poziom strasznie spadł. pamiętam stary skład gdzie była Fallen, ja, Mery, Katerina i reszta starej ekipy. Weźmy np. świat w pigułce. Fallen robiła artykuły naprawdę ciekawe, wystarczy przejrzeć archiwum. I nawet jeśli ja, która nie lubię geografii z chęcią to czytałam. A teraz? Nawet nie wiem kto prowadzi ten dział, ale te rosliny... i te definicje z wikipedii... jedyne co zrobiłam to scrollowanie. Pamiętam Katerine/Rosemarie która wstawiała mnóstwo ciekawych ksiązek, seriali - chętnie to przeglądałam. A teraz stare seriale, które pewnie większosć użytkowników nie pamięta wtf. Ja sama mam 19 lat, a nie kojarze z tego nic. Jednym słowem - nuda. Jedyne artykuły które mnie ciekawiły to rankingi, wtedy gdy zmieniałam nick >D i polecane ts2, choc polecanych ostatnio też nie przeglądam, bo folder cc jest pełny. Spadł poziom, odechciało się czytać. Moim zdaniem powinniście albo zmienić redakcje, albo zamknać gazetkę. I tbh wole tą drugą opcje... Cytat:
![]() Cytat:
EDIT: tak btw to chciałabym powiedzieć, że może zmieńcie redaktora naczelnego bo tu też jest moim zdaniem problem. Ja i kilka innych osób stworzyliśmy niedawno swoją forumową gazetkę i uwaga zainteresowanie tematem jest ogromne. Działy są stworzone pod każdego, pisane tak by zaciekawić itp. Wyniki są świetne, mamy ponad 20 komentarzy w dwa dni. Także zastanówcie się że może "góra" jest zła ![]() Ostatnio edytowane przez La Tortura : 19.03.2015 - 19:59 |
||||
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|