View Single Post
stare 01.04.2015, 15:40   #59
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Zatoka Anglera by Ata

Dzięki za komentarze, hahahah xD

W sumie jeśli chodzi o Ogórków to mam jeszcze zdjęcia do dwóch części, ale na razie nie mam coś weny na nich. soft9
Za to utworzyłam nowe otoczenie i nową rodzinę - rozbitków >D Pograłam nimi dosyć krótko i na ten moment wstawiam pierwszą część :curious:

Słowem wstępu - na statku płynęło mnóstwo simów, jednak przetrwała tylko trójka. Z wraku wyciągnęli kilka rzeczy np. namiot, siatka (która służy teraz jako hamak >D) parę kocy i ręczników, kilka świeżych ubrań. Potem przenieśli się na plażę, na której rosną drzewa owocowe, a niedaleko jest jezioro z pitną wodą i rybami ^^

Pierwszy sim to Ricki, leniwy i mający wszystko gdzieś sim. Tylko jemu podoba się pobyt na wyspie. W starym życiu musiał pracować na żonę i dziecko, a teraz wyleguje się całymi dniami nad wodą i lepi zamki z piasku.

Megan to młoda, wykształcona pani doktor, która ubolewa nad tym, że utknęła z takimi "pajacami". O wiele bardziej woli swoje stare życie i nie może się doczekać aż ktoś ich odnajdzie.

Mellanie natomiast jest wszystko obojętne. Z jednej strony nie ma już na głowie swoich rodziców, a z drugiej brakuje jej szalonych imprez i alkoholu. >D

Skończyło się wygodne kupowanie batonów i chipsów w sklepie soft2 teraz trzeba się wspinać po papaje :hej:

czasami nie wychodzi i ląduje się na ZADKU.

niektórzy wolą polować na świeże mięso!

cóż. SMACZNEGO.

piękna opalenizna ala Mariano Italiano obowiązkowo, trzeba korzystac

Megan zakochała się w banananach. <_<

a Ricki żeby przetrwać.. łapie motyle (y)

obowiązkowe rozglądanie się za jakąkolwiek cywilizacją soft2

a wieczorem, gdy słońce zachodzi

podajcie mi przepis na spiryt bo chyba tu zwariuje

opowieści dziwnej treści

taa yhymm

dalsze lody w kolejnych częściach!

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem