View Single Post
stare 07.08.2015, 13:16   #7
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: PMSW Lato 2015 - Głosowanie

Podobnie jak większość też zaczęłam coś modzić, ja w czwórce i z zewnątrz byłam bardzo zadowolona, ale nie byłam przekonana do środka, więc ostatecznie stwierdziłam, że nie będę pracy wysyłać, bo byłam przekonana, że prac będzie więcej i pewnie wiele forumowych architektów weźmie udział i moja praca nie byłaby nawet zauważana, a w sumie mogłam wysłać...

Co do prac to mój głos także leci do pracy nr 1. Sama budowałam coś w podobnym stylu - domek w lesie (przydałby mi się 'Ucieczka w plener', której niestety nie posiadam ). Jak dla mnie przestrzeń lepiej zagospodarowana, nie jest taka pusta jak na pracy numer dwa i ogólnie bardziej mi się podoba... chociaż nie, wróć... Przyjrzałam się dokładnie wszystkim zdjęciom i że się tak zapytam gdzie jest pokój dla dziecka? Początkowo myślałam, że gabinet pełni tę funkcję, ale nie ma tam nawet łóżka dla dziecka.... Rodzice mają fajną sypialnie a dziecko co? Z nimi śpi czy na kanapie w salonie, która się nawet nie rozkłada? A może na zewnątrz samotnie w namiocie? Cofam moje słowa, głos leci do pracy nr 2, która jak dla mnie jest trochę gorsza od pracy nr 1, ale przynajmniej spełnia wymagania konkursowe. Sporo uroku domek traci przez jakość zdjęć, ale jeszcze niedawno sama grałam w simsy na złomie, gdzie moja jakość zdjęć w trójce była trochę podobna, więc jestem pełna zrozumienia dla autora. Możliwe, że sprzęt po prostu nie pozwalana więcej.

Podsumowując:
Jak dla mnie priorytetem jest spełnienie wymagań konkursowych, a dopiero potem wygląd, bo sama mogłabym zrobić gabinet zamiast pokoju dziecka i byłoby o wiele łatwiej, bo to ten pokój sprawiał mi największy problem. Z tego też powodu głos poszedł do pracy nr 2 i trochę mi źle z tym, że wygrywa praca która nie do końca spełnia wymagania, chociaż fakt jest świetna i zasługuje na wygraną, no ale nie przy tych założeniach konkursowych (młoda para+dziesięcioletnie dziecko)... Jeszcze jakby w tym gabinecie była jakas kanapa, która wyglądałaby na taką rozkładającą się to jeszcze by to dla mnie przeszło, ale tak to średnio.

Ostatnio edytowane przez xheyanna : 07.08.2015 - 13:23
xheyanna jest offline