|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która praca jest najlepsza? | |||
Praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 70.97% |
Praca nr 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 29.03% |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
Podobnie jak większość też zaczęłam coś modzić, ja w czwórce i z zewnątrz byłam bardzo zadowolona, ale nie byłam przekonana do środka, więc ostatecznie stwierdziłam, że nie będę pracy wysyłać, bo byłam przekonana, że prac będzie więcej i pewnie wiele forumowych architektów weźmie udział i moja praca nie byłaby nawet zauważana, a w sumie mogłam wysłać...
Co do prac to mój głos także leci do ![]() Podsumowując: Jak dla mnie priorytetem jest spełnienie wymagań konkursowych, a dopiero potem wygląd, bo sama mogłabym zrobić gabinet zamiast pokoju dziecka i byłoby o wiele łatwiej, bo to ten pokój sprawiał mi największy problem. Z tego też powodu głos poszedł do pracy nr 2 i trochę mi źle z tym, że wygrywa praca która nie do końca spełnia wymagania, chociaż fakt jest świetna i zasługuje na wygraną, no ale nie przy tych założeniach konkursowych (młoda para+dziesięcioletnie dziecko)... Jeszcze jakby w tym gabinecie była jakas kanapa, która wyglądałaby na taką rozkładającą się to jeszcze by to dla mnie przeszło, ale tak to średnio.
![]() Ostatnio edytowane przez xheyanna : 07.08.2015 - 13:23 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|