Cytat:
Jaki jest cel tworzenia "świątecznych domków"?
|
A to musi mieć cel? Po prostu lubię tworzyć świąteczne domy, to wszystko. >D
Cytat:
Mi osobiście bardziej podoba się spolszczona nazwa Twojego tematu.
|
Mi właśnie na odwrót.
Cytat:
Kształt tego dywanu nie pasuje do tego pokoju.
|
Czemu? Według mnie wygląda fajnie. Jest prostokątny, ale co z tego? o.O
Cytat:
Szkoda, że przy stole nie mogą usiąść simy.
|
Ponawiam pytanie - czemu?
Cytat:
Zasłonki w kratkę w tym stylu nadają się do pojedynczych, małych okien.
|
Według mnie nie ma takiej zasady, a zasłonki wyglądają fajnie.
Cytat:
Jeśli to jest dom dla max. 5 osób, to ta kuchnia jest zdecydowanie za mała. W tej wnęce przechowują alkohole czy co? ;]
|
Jeden z domowników jest niemowlakiem, więc przez parę lat nie będzie potrzebował krzesła. Ma swoje, małe - z boku.
Tak, alkohole.
Cytat:
Salon mówisz! Co Ty masz z tymi nieszczęsnymi kominkami przy wejściach?!
|
Muszą grzać XD
Tak, salon, do posiedzenia i poczytania książki. Moi simowie nie mają telewizora, ani nic z tych rzeczy, bo jest im to nie potrzebne. Sama nie używam TV i żyję. >D I wydaje mi się, że mały regał, dywan i sofa wystarczą
Cytat:
Pracownia - nie przesadzasz z tymi konwersjami? No i daj spokój, sztaluga z podstawy TS2 jest o niebo lepsza niż ta z TS4
|
Nie uważam, żebym przesadzała. Co do sztalugi - mi ta z podstawy się kompletnie nie podoba, a te z czwórki są urocze.
Cytat:
Pokój dzieci - ojojoj, ale misz-masz! Po co im dwa stoliki, w tym żaden bez krzesła? Gdzie oni odrabiają lekcje?
|
Liv, a po co ludziom stoliki? Ja na moich kładę różne rzeczy, np. książkę którą akurat czytam, albo kosmetyki, których używam do malowania się, a nie chce mi się ich rano odkładać. Kto powiedział, że lekcje trzeba odrabiać w swoim pokoju? Ja nie mam biurka, wywaliłam je już dawno dawno temu, bo tylko mi zagracało pokój i aktualnie odrabiam lekcje w jadalni. Powiedzmy, że simowie też.
Cytat:
Pokój niemowlaka - po co dwie roślinki?
|
A czemu nie?
Cytat:
Gdzie jest jakiś dywanik - przecież wiadomo, że maluch będzie się bawił głównie na siedząco, gdy podrośnie!
|
To są simsy i maluch może bawić się na podłodze bez dywanu xD Przecież nie dostanie wilka xD A jeśli już tak bardzo chcesz wchodzić w szczegóły to wyobraź sobie, że mają podgrzewaną podłogę i tyle. Przypominam, że w dywanach gromadzi się mnóstwo bakterii.
Cytat:
Sypialnia rodziców - wywal tę firankę ze szmateksu i będzie idealnie.
|
Mi się ona podoba

Cytat:
Kogo pochowałaś w domowym ogródku? Gdzie ci simowie trzymają swoje ubrania?!
|
Byłego męża właścicielki XD
Gdzie? Nie wiem, muszę dać im komodę

Chociaż do grania w simsy wystarczy jedna szafa i daje sobie rękę uciąć, że jest to ta "komoda" w pokoju dzieciaków, ta na której stoi roślinka. I tam przebiera się cała rodzina, bo w końcu to simsy i nie muszą mieć wielkich szaf. Sama wiesz, w końcu te szafeczki, które dajesz u siebie w pokojach nastolatków też są mikroskopijne i żaden nastolatek nie zmieścił by tam nawet połowy swoich ciuchów ;p
Dzięki za komentarz