Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 23.01.2016, 13:09   #420
Master of Disaster

Reputacja: 26
Domyślnie Odp: Miasteczko

Nowy odcinek, yeah! Będę na bieżąco chociaż raz.

Nie sądziłam że to powiem, ale Błażej jest naprawdę kiepskim ojcem. Se kurczę wymyślił, że jego syn MA ZOSTAĆ BURMISZCZEM I KUNIEC!!1oneone
No i jak widać osiągnął naprawdę świetny rezultat. Przyznam, że tego się nie spodziewałam, ale Błażej ciężko na to pracował.
Szczerze to żal mi Marleny (swoją drogą lubię to imię) ale pana burmistrza to już nie bardzo
Cytat:
- Gdybym wiedział...
Że co proszę? Gdybyś wiedział że twój syn nie będzie chciał być burmistrzem to co? ... Moment, teraz muszę sobie przypomnieć co było wcześniej. <Risercz> Aha. Już wiem. Czyli... Nie, nadal nie jest mi go żal, burmistrza w sensie. Sorry, ale tak się po prostu nie robi. Aż by się chciało mu powiedzieć - twój syn nie chce być burmistrzem i nie nadaje się na niego, uświadom to sobie durniu, bo szkodzisz i jemu, i swojej żonie i sobie! Sorry za ten długi wywód, ale na takie u(nie)szczęśliwianie na siłę mam po prostu alergię.
Czy ja dobrze rozumiem, że Czarek zabił się... na złość ojcu? Bo jeśli tak to jest to strasznie głupie. Jednak nadal uważam, że dużo w tym winy Błażeja.
Cytat:
- Przez twój egoizm i bezmyślność doprowadzisz miasteczko do ruiny! Ludzie liczą na ciebie, Błażej!
No, jak on jest takim burmistrzem jak był ojcem to lepiej, żeby oddał władzę bardziej kompetentnej osobie...
Cytat:
Muszę odejść, zrobić miejsce dla nowej...
... ke? A ta co znowu?
Moje współczucie wględem osoby Kostka właśnie wyparowało. Nie będę mówić, czego mu życzę, do piekła z nim.
O matko kochana, to już Kris 15 lat przesiedział? Nie powinien dostać jakiegoś odszkodowania jednak? Ja wiem, że dowody były bardzo obciążające, ale no ludzie. No i mam nadzieję, że odizolują w więzieniu tamtego psychola (o Kostku mówię).
BTW ktoś powinien też zająć się wyrokiem Iwa. Naprawdę w tym przypadku 8 lat to przesada.
Też uważam, że Eryka jest ładna.
Olimpia... ech, mam tu mieszane uczucia. Z jednej strony Kris nie powinien wobec niej tak postępować, a z drugiej, ona po tym wszystkim co zrobiła nawet nie zdobyła się na proste "przepraszam, że ci nie wierzyłam".
... no i się wydało. Auć.

Cytat:
Napisał LP23
Jeszcze niech Bohdan rzuci Olimpię za kłamstwa i wogóle będzie świetnie
Oj, brutalny jesteś

@Cytryśnia, chyba mówisz o Korze Acz i ja się czasem gubię w tych bohaterach.

Dom weselny jest świetny, aż bym go chętnie pobrała.

EDIT: Jeszcze chciałabym się ustosunkować do komentarza który pojawił się po moim.
Cytat:
Napisał Shiver Zobacz post
Błażej to skończony idiota, ja nie mogę... Nie widzi jak Czarek się stara? Niech da już sobie spokój z tym głupim burmistrzowaniem i spróbuje zauważyć jakiego ma świetnego syna...
[...]
Szczerze mówiąc to nie dziwi mnie decyzja Marleny. Chociaż ja widzę to trochę inaczej. Dla mnie to właśnie Błażej i jego obsesja są winni śmierci Czarka. A Marlena jeszcze myśli o tym żeby było mu dobrze, na co chyba nie zasługuje. Wiadomo, całe życie będzie o tym wszystkim pamiętał, ale to jakoś nie zmienia mojego (niezbyt przychylnego) stosunku do niego...
O to to to to! Całkowicie się z tym zgadzam!

Cytat:
Napisał Shiver Zobacz post
Nie dość, że gwałci własną żonę to obce kobiety też?!
No, Kazia nie była jego żoną. Nie miał się gdzie podziać, ta go przygarnęła. A ten <tu wstaw możliwie obelżywe określenie> tak jej za to odpłacił. I jeszcze tamta nauczycielka. Serio, do piekła z nim.

Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.01.2016 - 16:50
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem