Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 23.01.2016, 16:11   #421
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Miasteczko

Nowy odcinek!

Błażej to skończony idiota, ja nie mogę... Nie widzi jak Czarek się stara? Niech da już sobie spokój z tym głupim burmistrzowaniem i spróbuje zauważyć jakiego ma świetnego syna...
COOOOOO? Czułem, że z tego wszystkiego będzie jakaś tragedia, ale czegoś takiego się nie spodziewałem... Może Błażej się chociaż trochę opamięta...
Szczerze mówiąc to nie dziwi mnie decyzja Marleny. Chociaż ja widzę to trochę inaczej. Dla mnie to właśnie Błażej i jego obsesja są winni śmierci Czarka. A Marlena jeszcze myśli o tym żeby było mu dobrze, na co chyba nie zasługuje. Wiadomo, całe życie będzie o tym wszystkim pamiętał, ale to jakoś nie zmienia mojego (niezbyt przychylnego) stosunku do niego...
Ciekawy jestem jak to wszystko się dalej potoczy.

Matko, biedna Kazia Powinna była już dawno zabrać Kewina i uciec gdzieś daleko od takiego dziada...
Nie dość, że gwałci własną żonę to obce kobiety też?! Dobrze, że Kazia się opamiętała i złożyła zeznania. No i że go złapali. Tylko dlaczego musiało za to zapłacić jeszcze dziecko? Mam nadzieję, że dziewczyna się jakoś pozbiera, ma przecież drugiego syna do wychowania (który też przecież swoje przeżył).

No ale jest przynajmniej jeden plus - Kris jest uniewinniony! A scena z Iwem z więzienia była bardzo wzruszająca
Piękna rodzina z tych Jagódków Tylko szkoda, że niepełna i to jeszcze po części z własnej woli Olimpii...
Kris zachowuje się trochę nieodpowiedzialnie i chyba jednak ma w sobie coś z ojca, bo jest bardzo skory do bicia... Lepiej by było gdyby został w domu, od Olimpii i tak nie miał się czego spodziewać a teraz jeszcze może sobie narobić kłopotów (na własne życzenie), a rodzina kolejnego rozstania chyba już nie przeżyje...
Hmmmm, ciekawy jestem co teraz zrobi Bohdan...

Całkiem przyjemny wyszedł Ci ten dom weselny! Tylko nogi od krzeseł wchodzą w obrusy I to jasne drewno się gdzieniegdzie ze sobą zlewa

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.