View Single Post
stare 02.08.2004, 12:44   #5
bloodwave
Guest

Domyślnie

No to może ja zadebiutuje jakis opowiadaniem :

Był wieczór, i Kelly siedziała sobie w domku przy trzaskajacym wesoło ogniu w kominku. Było jej bardzo smutno gdyż czuła sie samotna:
-Eh....czuje się samotna........chlip smutno mi.
Szukała czegoś po pokoju sama nie wiedząc czego...i dziwnym zbiegeim okolicznośc jej zwrok przykuło ogłoszenie: Jesteś blondynką? Jesteś samotna? Nie masz co robić? Nazywasz się Kelly? Szukasz sławy? Jeśli tak....zadzwoń 23-33-45-lol a twoje życie diametralnie się zmieni!
Dziewczyna nie wierzyła własnym oczom......dziwny przypadek? A może cud...
- Boże ! Nie wierze własnym oczom........czy to przypadek a może cud!?
Niewiele myśląc, a nie myslała wcale chwyciła słuchałwke wykręciła numer i czeka:
Witamy jeżeli chcesz sie dowiedzieć jakie usługi świadczymy wciśnij 1, jeżeli chcesz dołączyć do klubu gołych masochistek wciśnij 2, jeżeli lubisz korniszony wcisnij 3, a jeżeli jesteś blondynką o imieniu Kelly wcisnij 4.....mozesz wybrac jakies tam koła ratunkowe.....zastanów sie nad wyborem.....a te chwile umili ci słuchanie melodyjki..................maia hi................maia ho................maia ha.........maia aa................
-Raju i co ja mam wybrać chlip..................właśnie w takich sytuacjach potrzebuje
mojego terapeuty...a jego nigdy nie ma....................chlip................

co ma zrobić beidna kelly?

odpowiedz zostawiam wam.....wymyslcie co chcecie.............. ............ale cos czarno widze dalszy ciąg bo sie pewnie nikomu nie podoba debilizm kompletny
  Odpowiedź z Cytatem