![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
No to może ja zadebiutuje jakis opowiadaniem
![]() Był wieczór, i Kelly siedziała sobie w domku przy trzaskajacym wesoło ogniu w kominku. Było jej bardzo smutno gdyż czuła sie samotna: -Eh....czuje się samotna........chlip smutno mi. Szukała czegoś po pokoju sama nie wiedząc czego...i dziwnym zbiegeim okolicznośc jej zwrok przykuło ogłoszenie: Jesteś blondynką? Jesteś samotna? Nie masz co robić? Nazywasz się Kelly? Szukasz sławy? Jeśli tak....zadzwoń 23-33-45-lol a twoje życie diametralnie się zmieni! Dziewczyna nie wierzyła własnym oczom......dziwny przypadek? A może cud... - Boże ! Nie wierze własnym oczom........czy to przypadek a może cud!? Niewiele myśląc, a nie myslała wcale chwyciła słuchałwke wykręciła numer i czeka: Witamy jeżeli chcesz sie dowiedzieć jakie usługi świadczymy wciśnij 1, jeżeli chcesz dołączyć do klubu gołych masochistek wciśnij 2, jeżeli lubisz korniszony wcisnij 3, a jeżeli jesteś blondynką o imieniu Kelly wcisnij 4.....mozesz wybrac jakies tam koła ratunkowe.....zastanów sie nad wyborem.....a te chwile umili ci słuchanie melodyjki..................maia hi................maia ho................maia ha.........maia aa................ -Raju i co ja mam wybrać chlip..................właśnie w takich sytuacjach potrzebuje mojego terapeuty...a jego nigdy nie ma....................chlip................ co ma zrobić beidna kelly? odpowiedz zostawiam wam.....wymyslcie co chcecie.............. ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|