View Single Post
stare 31.08.2004, 10:23   #6
Cocaine
Guest

Domyślnie

Zong to już koniec?? A tak fajnie pisalas.............
Sydney pisz dalej bo w końcu nie wiem kto ją zaatakował.
odc.2
Kathy upadła na ziemię. Po kilku minutach odzyskała świadomość. Nic nie pamiętała. Zobaczyła tylko czerwony ślad na swojej szyi. I wtedy wpadła na "tego" chłopaka. Śpieszył się gdzieś z teczką.
- Kathy?- zapytał. Skąd on mnie zna??- wysilała pamięć dziewczyna.
-Maciek??- zapytała nieśmiało.
- Nno. Pamiętasz mmnie> Przyjechałem z Rosjii, praca tam mi się znudziła. - opowiadał entuzjastycznie. - A ty co tu robisz?
- Pracuję jako początkująca modelka. Ale to zawód krótki jak życie motyla. Po maturze chcę zdawać na medycynę. - wysławia się bogato dziewczyna.
- Kathy? Zawsze mi sie podobałaś. Przyjdziesz dzisiaj po południu ze zmną na kawę?- zapytał ciekawy chłopak i zarumienił się.
-Jasne. O 17:00 i ........o rety zaraz mam pokaz!- wrzasnęła dziewczyna i już jej nie było. Po drodze Kathy wpadła do ciotki, przebrała się i pobiegła do studia.
- Ładnie zaczynasz panno Kathy Ferguson. - powiedział Fotograf i kazał ją umalować i uczesać. Ubrali ją w coś siatkowatego, co jej się spodobało.
- dol czego to sesja?- zapytała niepwenie pozująć odważnie.
- Do "Clicka", Trzymaj lepiej te The Sims 2. Wika! (jej agentka i charakteryzatorka) umaluj ją tak żeby bardziej wyglądała na simkę. Ooo właśnie. Taki komputerowy makijaż. I fryz też. - wydał polecenia fotograf trzymając w rękach pudełko po grze. Po chwili Kathy była jak wyjęta z gry. Położyła się na kanapie i udawała że czyta co tam pisało na pudełeczku. Po chwili było po wsyztskim. Teraz musisz nagrać krótki filmik. Przedstaw się i zaprezentuj Sims2.
- Dzień dobry nastolatkowie! Jestem KAthy Ferguson, i chciałabym polecić wam grę The sims 2. Jest genialna! Możesz sterować ich życiem jak własnym. To jest to........- powiedziała Kathy głośno i wyraźnie gestykulując. Spojrzała na zegarek. Już 2:30. O 3:00 musi być na starym mieście. Ruszyła w drogę. Zobazcyła Maćka z daleka. Ale on siedział z inną. On siedział z Ewą....tak z Ewą Mikulską jej stałą konkurntką.
  Odpowiedź z Cytatem