Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.08.2004, 16:54   #731
Zong
Guest

Domyślnie

Ciągle extra, Sydney!
CIEMNA GWIAZDA odc. 26
...Zadzwoniła pod 391-43-78 i poprosiła o przepowiednie
-Jakie?
-Wszystkie.
-Proszę podać datę urodzenia.
-20.07.1978
Chwila przerwy.
-Najbliższy czas: Będą usiłować panią zamordować... Pani jest sławna...
Aneta szczelnie zamyka okna i drzwi.
-Pani nie umrze.... Rodzina: Kłopot z synem. Córka w kimś zakochana.... Siostra będzie bardzo sławnym lekarzem. Wydarzenie z synem skończy się szczęśliwie. Pani nic nie straci. Córka też trafiła szczęśliwie. Siostra: będą zyski.. Miłość: Tylko do rodziny... Małrzeństwo się pani rozpadło... Ale on pani nie kochał... Nie minie rok a pani będzie szczęśliwą mężatką, małrzeństwo będzie trwało do końca pani życia... Wcześniej jednak pani oświadczy się dużo osób... Praca:Trochę pani na tym straci, ale tylko przez kilka dni, potem pani będzie miała mnóstwo propozycji filmów. Przyjaciele: Pani przyjaciółka niedługo do pani przyjdzie ona jest szczęśliwa. Za miesiąc jej ślub. Będzie miała troje dzieci. Czy coś jeszcze?
-Czy moja rodzina... mnie akceptuje?
-Pani córka nie wyobraża sobie bez pani życia, siostra ubóstwia, a syn... akceptuje jako matkę jest jeszcze maly.
-Bożena..
-Jest szczęśliwa. Jutro zda maturę. Potem wyjdzie za mąż za muzyka zostanie reżyserką...
Słuchać huk, kula przelatuje tuż obok Anety.
-Przepowiednie zaczynają się sprawdzać. Reszta też się spełni.........
Aneta odkłada słuchawkę i :
A. Dzwoni, żeby się dowiedziec o plotkach o sobie
B. Dzwoni do Marka
C. Dzwoni do niej Kasia Kowalska
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.08.2004, 17:38   #732
she
Guest

Domyślnie

B!
"Czarny Smok" od.17
Gdy wyszła z mieszkania pomyślała , że teraz będzie musiała zabić Davida. Byłabyto najgorsza rzecz , ale on mógłby zacząć coś podejrzewać. Spojrzała na woje czaene rękawiczki i przypomniała sobie jak dusiła Nine. Jedak nie miała tego poczucia winy , że zabiła człowieka. Zadzwonił dzwonek do drzwi Davida.
- Jeżeli przyszłąś robić mi awanture to możesz już sobie iść.
- NIe.. david chodzi oto że ja chciałam... - I w tym momencie wbiła mu nóż w... serce. No nie trafiła idealnie , ale zanim rodzice zdążyli wezwać pogotowie David się wykrawawił. Wcale nie zamierzała wyrzucać tego noża. Spojrzała na spływającą z niego krew i opłukała pod hydrantem. Matka zapytała:
- Kochanie gdzie byłaś?
- W dzielnicy SHow Biznesu.
Następnego dnia sensacją było morderstwo Davida oraz sławnej Niny! W szkole nie było lekcji , a zamiast tego żałoba. Angel Cała czerwona od płaczu wpadła do sali lekcyjney , ale zastała tylko nauczyciellkę.
- Wiem , że to musiał był dla Ciebie cios... - Zaczęła , ale Angel rzuciła jej się w ramiona. Gdy była w domu zrobiła to samo z matką. Gdy tylko weszła do pokoju właczyła muzykę zadaolona z siebie , ze tak świtnie zagrała i oszukaął 2 osoby.
Gdy wyszła na dwór ktoś zaatakował Angel od tyłu. Była to
A szpilka(kobieta z wbitą szpilką z ramie)
B koleżanka Niny.
C Lori Slanp.Dziewczyna aktora
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2004, 19:42   #733
**O-Zone**
Guest

Domyślnie

Siemacie Ale wy opowiastki piszecie .... nawet niezłe tylko ,ze nie są takie ciekawe ( za przeproszeniem ) bo słyszałam i czytałam ( tylko ,ze nie pamietam <_< ) ciekawsze niż tutaj spotkałam .... ja niedugo postaram tez napisać jakąś historyjke .... tylko nie wiem kiedy Pa-Patki !! i :*

Pozdrowienia dla: Scjeny !! I wszystkieo najlepszego z okazji urodzinek :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2004, 20:06   #734
Cocaine
Guest

Domyślnie

ja stawiam sydney na A
nowa telenowela pt. "MMM"
odc.1
Pewna 17 letnia rosjanka Kathy Ferguson ( jej ojciec jest angielcem) mieszkała długo na Rosji. Nagle pewnego dnia zobaczyła ogłoszenie o modelkach. Popatrzyła na siebie w lustrze: szczupła, ładne kruczoczarne włosy....chciała spróbować. Trzeba było jechać do Polski. Więc powiadomiła rodziców przy kolacji.
- Jadę do Polski spróbować swoich sił jako modelka - powiedziała.
- Nie pojedziesz nigdzie Kathy. - odparła matka rozchlapując leczo.
- Pojadę stara wyjadaczko. Zamkniojcie się moje życie. - odgryzła się Kathy i wyszła z domu. Wieczorem były czynne ostatnie najtańsze biura podróży. Kathy poszła do jednego z nich, zarezerwowała bilet autobusowy do Warszawy i wróciła do domu. Minęła matkę, posłała sobie, spakowała się. Wrzuciła ostatnie nasze polskie 250 zł do portfelika i zamknęła walizkę. Położyła się spać, a rano wstała o 6. Nabazgrała na kartce." wyjechałam do Polski nie szukajcie mnie mam bilet za dwa tygodnie". Kathy czuła się w polsce świetnie. Obeszła kilka agencjii. Zrobili jej pierwszą sesję. Wyszła na niej idealnie, jest fotogeniczna, szeptali. Była na jednym ze zdjęć wampem, wybrali ich 10. założyli jej portfolio. Dostała mieszkanie ale na razie było zajęte.
- Z kim będę mieszkać? - zapytała.
- Z Marilyn angielką,. - powiedzieli jej szybko i kazali sie wynosić do wlasnego domu. Kathy przespała się u ciotki, tam też się rozłożyła. Wyszła kolejnego dnia. Nagle ktoś ją zaatakował. Zkimne ręce przyłożył jej do szyi. Za chwilę nie czuła powietrza......... :ph34r:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2004, 21:18   #735
Zong
Guest

Domyślnie

Sydney B ^_^ Bardzo fajna historyjka..
CIEMNA GWIAZDA odc. 27
.. Dzwoni do Marka
-Słucham?
-Zaraz przyjdę-Aneta rzuciła słuchawkę i zadzwoniła po taksówkę. Gdy była już pod domem Marka usłyszała płacz dziecka. Mark nie ma dzieci. Wbiegła do domu. Zastała Marka próbującego uśpić Artura.
-Dlaczego go porwałeś?
-Nie miałem pieniędzy.
-Nie mogłeś pożyczyć?
-No nie...
-Ja ci pożyczę-Aneta wyjęła pieniądze, wzięła Artura i już chciała pojechać do domu, gdy.. Mark padł na kolana i oświadczył sie jej. Nie zgodziła się.
Następnego dnia Karol, jej szofer także jej się oświadczył. Nie odpowiedziała mu. Tego dnia kręcona romantyczny film z udziałem jej i Jana Nowaka, aktora. Aktor był świetny. Aneta z nim nakręciła kilka filmów. Zakochała się w nim. On oświadczył się jej(epidemia!). Tym razem zgodziła się.
Ania wyszła za mąż za swą pierwszą miłość. Była aktorką, jej mąż reżyserem. Mieli dwie córki-aktorki. Artur rósł. Był lekarzem. Został kawalerem. Alinka została starą panną. Kasia Kowalska, a właściwie Kasia McBan miała dwie córki i syna. Córki zostały modelkami po matce, a syn aktorem po ojcu. Syn Kasi orzenił się z jedną córką Ani. Nowakowie są świetnymi aktorami i górują na listach gwiazd do dziś...

KONIEC

Jak wam się podobało? Proszę was napiszcie szczerze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2004, 10:23   #736
Cocaine
Guest

Domyślnie

Zong to już koniec?? A tak fajnie pisalas.............
Sydney pisz dalej bo w końcu nie wiem kto ją zaatakował.
odc.2
Kathy upadła na ziemię. Po kilku minutach odzyskała świadomość. Nic nie pamiętała. Zobaczyła tylko czerwony ślad na swojej szyi. I wtedy wpadła na "tego" chłopaka. Śpieszył się gdzieś z teczką.
- Kathy?- zapytał. Skąd on mnie zna??- wysilała pamięć dziewczyna.
-Maciek??- zapytała nieśmiało.
- Nno. Pamiętasz mmnie> Przyjechałem z Rosjii, praca tam mi się znudziła. - opowiadał entuzjastycznie. - A ty co tu robisz?
- Pracuję jako początkująca modelka. Ale to zawód krótki jak życie motyla. Po maturze chcę zdawać na medycynę. - wysławia się bogato dziewczyna.
- Kathy? Zawsze mi sie podobałaś. Przyjdziesz dzisiaj po południu ze zmną na kawę?- zapytał ciekawy chłopak i zarumienił się.
-Jasne. O 17:00 i ........o rety zaraz mam pokaz!- wrzasnęła dziewczyna i już jej nie było. Po drodze Kathy wpadła do ciotki, przebrała się i pobiegła do studia.
- Ładnie zaczynasz panno Kathy Ferguson. - powiedział Fotograf i kazał ją umalować i uczesać. Ubrali ją w coś siatkowatego, co jej się spodobało.
- dol czego to sesja?- zapytała niepwenie pozująć odważnie.
- Do "Clicka", Trzymaj lepiej te The Sims 2. Wika! (jej agentka i charakteryzatorka) umaluj ją tak żeby bardziej wyglądała na simkę. Ooo właśnie. Taki komputerowy makijaż. I fryz też. - wydał polecenia fotograf trzymając w rękach pudełko po grze. Po chwili Kathy była jak wyjęta z gry. Położyła się na kanapie i udawała że czyta co tam pisało na pudełeczku. Po chwili było po wsyztskim. Teraz musisz nagrać krótki filmik. Przedstaw się i zaprezentuj Sims2.
- Dzień dobry nastolatkowie! Jestem KAthy Ferguson, i chciałabym polecić wam grę The sims 2. Jest genialna! Możesz sterować ich życiem jak własnym. To jest to........- powiedziała Kathy głośno i wyraźnie gestykulując. Spojrzała na zegarek. Już 2:30. O 3:00 musi być na starym mieście. Ruszyła w drogę. Zobazcyła Maćka z daleka. Ale on siedział z inną. On siedział z Ewą....tak z Ewą Mikulską jej stałą konkurntką.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2004, 10:54   #737
Zong
Guest

Domyślnie

No ale ile to może trwać. Od czasu kiedy tu się zalogoeałam to pisałam 3 miesiące... No a teraz:
DWIE GWIAZDY odc. 1
Miały średnio bogatych rodziców. Miały po 18 lat. Trojaczki-Edyta, Diana i Róża. Były identyczne. Ten sam wzrost, kolor i długość włosów, oczy... Edyta była szalona, a Diana i Róża tworzyły zgraną parę. Róża była najładniejsza z całej trójki. Pewno okropnego dnia Edyta wpadła na najgłupszy pomysł w swoim życiu. Na oczach swoich młodszych sióstr (urodziła się pierwsza, potem Róża, na końcu Diana) Edyta wbiła nóż w serce swojego ojca, potem matki a na końcu swoje. Róża i Diana były przerażona. Zgłosiły przebieg wydarzenia policji. Nie minął miesiąc a rodzice wraz z córką pochowano. Majątek rodziców podzielono wedle testamentów. Siostrom przypadła mała część (mieli 10 kuzynów, 10 kuzynek 5 prawdziwych cioć i 5 pr. wujków). Nikt nie chciał wziąć do siebie sióstr. Mówili: "Są dorosłe/pełnoletnie niech same się utrzymują. My mamy własne dzieci" Tak mówili wujkowie i ciocie. Dziadkowienie żyli. Babcie mieszkały ze swoimi dziecmi i oddawały się ich woli. Siostry znalazły pracę-zostały pokojówkami w domu aktorki i muzyka.
-Co to za praca-powiedziała Diana wieczorem.
-Zarabiamy całkiem nieźle no i mamy pokój.-odpowiedziala Róża
-No a nasze obowiązki? Sprzątanie, niańczenie dzieci...
-2 małe dzieci, 2 w wieku szkolnym, 2 już nastolatków i 4 w naszym wieku...
-10 dzieci... Liczna ta rodzina.
-Sławy mają pieniądze na utrzymywanie 10 dzieci. Ty wiesz ile oni zarabiają?
-Stać ich na 20-osobową służbe, utrzymywanie 10 dzieci, willi i 20 zwierzaków.
-Dobrze że nimi nie mósimy się zajmować.
Diana powiedziała:
A. Mogliśmy od razu pojechać do dzielnicy SB, a nie gary zmywać...
B. Przynajmiej chłopacy w naszym wieku sa przystojni.

Podoba wam się?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2004, 10:54   #738
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Kara_kara@Aug 31 2004, 11:23 AM
Zong to już koniec?? A tak fajnie pisalas.............
Sydney pisz dalej bo w końcu nie wiem kto ją zaatakował.
Problem w tym , że ja też niewiem , bo jedna osoba jest na A , a druga na B , więc się niei mogę zdecydować.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2004, 10:57   #739
Zong
Guest

Domyślnie

Ustąpię, może być A. Z początku też chciałam to dać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2004, 12:05   #740
she
Guest

Domyślnie

Niop to piszemy.
"Czarny Smok" od.18
Zaatakowała ją Szpilka. Trafiła w szyje jakimś ostrym narzędziem. Angel znalazła się na pogotowiu. Ujrzała biały nierówny sufit. Natychmiast udała się do domu. Jednak nie mogłą ruszać szyją. Przypomniała sobie , że zobaczyła w ostatniej chwili twarz szpilki.
- Właściwie to nic poważnego ,może pAni iść do domu. - Angel udała się na policję. W drodze nha komisariat właściwie to dobrze , że szpilka ją trafiła w szyję. Nikt się nie domyśli , że to Angel zabiła 2 osoby. Jednemu z policjantów powiedziała
- Podejrzewam kto mógł zabić te 2 osoby. Ta osoba zaatakowała mnie dzisiaj. Jest to(niewiem jak ją przedtem nazwałam więc nazwe ją jeszcze raz) Hazel Kackersly(czyt. Hejzel Hakerslaj). Ta kobieta której wbiłam szpilkę w ramię. Chyba postanowiła się zemścić. Zabiła Davida , bo był moim chłopakiem. Nine , bo była moją przyjaciółką, a teraz mnie! - Angel szubko udało się popłakać. Eyglądało nato żąe policjant uwierzył. POszła do domu z bandarzem na szyi. Następnego dnia w gazetach pisało: Hazel Hackersly podejrzana o podwójne morderstwo i usiłowanie zamordowania Angeliny Lee Poszła do szkoły a tam:
A W wejściu zaatakowała ją Hazel
B Dopadli ją uczniowie dopytując jak się czuje
C Ktoś inny zamordował nauczycielkę
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania