View Single Post
stare 16.05.2005, 18:16   #2
Angel com
Guest

Domyślnie Odcinek 2

Przepraszam, że tylko 3 zdjątka. Ten odcinek też może dla wielu z was nie będzie ciekawy. Same dialogi i małe wytłumaczenie tych płatków z 1 odcinka.

Odcinek 2 "Obóz" cz. 2

-Zrobiłaś płatki?- zapytała Sandra.
-Upss... Nie. Miałam takie dziwne uczucie. Cały czas, bezcelowo patrzyłam na gazetę. Coś mnie do niej kusiło, aby ją przeczytać. Chwyciłam ją i sama wypadła mi z ręki. Wcale nie chciałam jej czytać.- odpowiedziała Kity, niepewnie rozglądając się po pomieszczeniu.
-Jedziemy z Lindsay, Denisem i oczywiście z tobą na obóz. No wiesz, za karę. Pamiętasz jak nos dyrektorowi złamaliśmy? Mamy "nagrodę" za ten piękny czyn.- posępnie wydusił z siebie Michael.
-Myślałam, że rada pedagogiczna o tym zapomniała... Trudno. Jak znam świat to pojedziemy o czwartej nad ranem i na dodatek jutro. Zgadłam?- przygnebionym głosem, Kity wypowiedziala swoją opinię.

-Zgadłaś.- chórem odpowiedzieli bez zdziwienia jej przyjaciele, gdyż Kity miał dar do odgadywania godzin i dni.
-Mam ciekawe ploty z budy.- zagadała blondynę Sandra.
-Ty i ploty? Phi. No dobra dawaj.- z szyderczym uśmiechem nastolatka zadrwiła z przyjaciółki.
Sandra nic z tego sobie nie robiła. Jak zawsze Kity żartowała.
Sandra spojrzała pobłażliwym wzrokiem na Michaela.
-Jasne. Poplotkujcie sobie. Ja przemyśle kilka szkolnych spraw.- życzliwie powiedział nastolatek.
Dziewczyny uśmiechnęły się do niego i zaczęły gadać jak najęte, raz po raz, chichocząc i zerkając na Michaela.

Sandra wyszła z domu Kity, razem z Michaelem rzecz jasna, około siedemnastej. Blondynka odprowadziła przyjacioł do rogu ulicy, i żegnając się powiedziała:
-Przyjdzcie po mnie rano. Razem pójdziemy na przystanek autobusowy.
Sandra z Michaelem kiwając głową na znak zgody zniknęli za następnym rogiem. Kity wróciła do domu.
Blondynka przebrała się w swoją czarną piżamkę i wpłynęła pod bawełnianą pieżynę, niczym słońce za horyzont.
Noc była taka spokojna. Kity nie miała żadnych problemów z uśnięciem....

Ten odcinek byłby jeszcze krótszy ale zmieniłam tekst. Jeszcze raz sorry za małą ilość zdjątek. Starałam się jak mogłam. Następny odcinek w środę, a jak się wyrobię to może jutro. SORRRY ŻE DWA POSTY ALE MI SIĘ MYZSKA ZACIĘŁA NA PRZYCISKU WYŚLIJ. I'M SORRY!!!!!!!! TAMTEN JEST TYLKO DO POŁOWY!!!!!! MÓJ KOMP COS SZWAMKUJE. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM. ;( PROSZĘ MI NIE ROBIĆ NA TEN TEMAT UWAG. JA NIE CHCIAŁAM. JESTEM TYLKO CZŁOWIEKIEM!

Ostatnio edytowane przez Angel com : 16.05.2005 - 18:38
  Odpowiedź z Cytatem