View Single Post
stare 01.06.2005, 08:26   #395
Irish
Guest

Arrow

Cytat:
Napisał efciaq
sorki ze post pod postem ale jeszcze chce zacytowac... :\ moge??? na pewno moge bo mnie lubicie

ja kiedys mialam ze w Dziwnowie (nie pamietam nazwiska) taki blondyn z chata cala w schodach to on polecial w kosmos i przyjechal a tam:
poczekaj az bocian przyniesie ukochanie niemowle czy cos takiego
no i przyszedl.... KOSMITA!
tylko jak wzielam te kontakty i powiazania rodzinne to bylo ze on ma to dziecko z kosmita FACETEM!!! szkoda ze mi sie odswierzyly simsy... teraz to wogole mi nie dzialaja... sciagalam pirata na studiach i jedna plytke z ts2 mi zzarlo... tez pirata... :wacko:

a raz mialam ze u Balbiny Biedak urodzilo sie dziecko (Ewek Biedak) i jak juz bylo nastolatkiem (troche gralam) to sie calowalo z chlopakiem! chlopak z chlopakiem.
1.kosmita to nic takiego bo mi się rodzą codziennie kosmici
2.geje są bardzo często spotykani jak raz Don nie miał już kobit do rozkochania dałam mu facetów

Cytat:
Napisał Issa
Naprawdę, jakoś trudno mi w to uwierzyć. Bliźniaki zdarzają się sporadycznie, a o czworaczkach mowy być nie może! No, chyba że adoptowałaś dzień po dniu małe dzieci, i teraz masz je za czworaczki!

A ktoś tu wspomniał jeszcze o tej pianie z pupy. Chyba siła sugestii zadziałała, bo jak grę włączyłam, jedna moja Simka po powrocie z pracy miała imponujący bąbelkowy ogon! Mimo że się nie kąpała (nawet wanny nie ma). !
to dlaczego były identyczne :?: dam ci ich fotki ale teraz gra nie działa xP ale dziś napewno dam ich fotki ...a po za tym ta gra ma byc obrazem zycia .

Ostatnio edytowane przez Irish : 01.06.2005 - 09:33
  Odpowiedź z Cytatem