|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
Cytat:
bo mi się rodzą codziennie kosmici 2.geje są bardzo często spotykani jak raz Don nie miał już kobit do rozkochania dałam mu facetów Cytat:
dam ci ich fotki ale teraz gra nie działa xP ale dziś napewno dam ich fotki ...a po za tym ta gra ma byc obrazem zycia .
Ostatnio edytowane przez Irish : 01.06.2005 - 09:33 |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Właśnie sobie zaczęłam grać w simsy.(
a to dziwota ) Niestety ale doprowadziłam do zabicia jednej rodziny. Pan Śmierć po wykonaniu swej powinności, zamyślił się (teraz zmyślam), po czym poszedł siusiu (teraz nie zmyślam ) Nieźle, nie? No ale wiecie... Nigdy nie robił to i tak już pęcherz musiał mieć ogromny .
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Doprawdy, ciekawe.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A u mnie było tak: Były 2 dziewczynkii właśnie miały stać się nastolatkami.Stały się nimi, jeszcze nie wybrałam aspiracji i zapisałam grę. Następnego dnie jak do nich weszłam, to one były nastolatkami z rysunkiem aspiracji Pogoń za dorosłością, ale pragnienia były jak z aspiracji Romansowanie.
A, i jeszcze coś u nich nigdy nie zmniejsza się aspiracja, zawsze platynowa... |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Sasiadka postanowila poplywac w moim basenie. Wszyscy domownicy w tym czasie poszli spac, a wiec czas byl przyspieszony, nie przygladalam sie co sie dzialo w domu i ogrodzie... Nagle wyskakuje okienko, kostucha te sprawy (drabinka na swoim miejsu, normalny basen)... Przenosze ekran do tego miejsca... Przygladam sie cialu w wodzie, a ono w pasie jest "przebite" pluszowym misiem! Sprawdzialam w pokoju dziecka, fatycznie brakowalo pluszowej zabawki... Nie wiem zupelnie jak to sie stalo
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
ZABAWKĄ?? bardzo dziwne. A z tym Mrocznym kosiażem miałam tak samo, wałęsał się po domu a potem co? Poszedł siusiu Dziwne to było ale nie dała rady foteczki zrobić. Szkoda
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ja miałam też coś takiego że miś lewitował
i coś jeszcze moja babciulka chciała mieć dziecko
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|