View Single Post
stare 08.06.2005, 17:17   #229
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kirke
chciałabym aby fs było skończone, no bo w sumie chyba po to się zaczyna aby skończyć, ja czytać umie i było wyraźnie napisane że tylko wnętrze jest twoje, ale najważniejsza jest treść chyba, szkoda by było gdyby skończyło się teraz, chociaż przeciągnij do 6 odcinka i daj jakieś sensowne zakończenie, plz
Dzięki za zrozumienie i obiecuję ci że te FS bedzie miało jakies zakończenie, ale nie wiem kiedy ono się pojawi. Pełną pracę rozpocznę gdzieś za 2 tygodznie dopiero bo już będzie po radach pedagogicznych i będę miał dużo czasu.

A teraz kilka OSTATNICh już wyjaśnień co do zamku. Piszę w tej sprawie po raz sotatni i nie będę już na ten temat więcej dyskutował.

Cytat:
Napisał Tidus2004
Hogwart nie jest ściągnięty......Jest to moja cieżka praca.... (chodzi mi tu o wnętrze)
Ten post pojawił się po pytaniu czy sam zrobiłem zamek. Otóż ja zrozumiałem to pytaniem jako wnętrze zamku, czyli hall, dormitorium i np schody. I tak samo interprwtowałem inne posty, a to tylko dlatego że parę postów wcześniej oznajmiłem że HOGWART NIE JEST MÓJ. Poczytajcie a znajdziecie. Dlatego też wsztstkie późniejsze posty traktowałem jako pytania do wnętrza zamku. Więc jakiekolwiek pretensje miejcie do tych którzy się pytali, bo pytania nie były konkretne.

Cytat:
Napisał Tidus2004
Więc zacznę od tego. NIE JESTES GŁUPIA!!!
Przepraszam, ale nie zrozumiałem twojego poprzedniego posta, a teraz jest jasno i przejrzyscie. Po krótkim przemyśleniu....przyznaje ci część racji. Uważam że film nie jest kiczowaty. W budowaniu Hogwartu nie kierowałem się tylko filmem, ale i grami na PC i na gba. Przejrzałem chyba ze 100 stron internetowych. I uważam że własnie tak sobie wyobrażam Hogwart. OCzywiście uczniowie będą w szatach. Innego wyjścia nie ma.
Draco nie będzie miał fryzury tak jak w 3 części.
Wszystko to co zrobiłem, zrobiłem to według moich pomysłów.
Tutaj jest przykład kolejnego postu gdzie twierdzę czym kierowałem się w budowie zamku (wnętrza). Osoby inteligentne (nie obrażając nikogo) i tym bardziej zapalczywi fani HP, powinni się domyśleć że np w grze HP na gba nie ma pokazanego całego zamku i niemożliwością jest z zewnątrz budować go tak jak w tej gierce. To samo dotyczy gier na PC, ponieważ ja nigdy nie mogłem dojrzeć zamku w całości więc nie mogłem się niczym kierować, dlatego oczywiste już jest że tymi grami kierowałem się tylko i wyłacznie w budowie wnętrza. To samo jest w przypadku filmu. Pomimo że zamek jest widoczny w całości, ale przez bardzo krótko, nie dokładnie i nie wyraźnie, wię jak łatwo się domyśleć tutaj też chodziło mi o WNĘTRZE. Łatwo to zauważyć jeszcze obserwując pokój wspólny, dormitorium albo gabinet Dumbledora. Te trzy pomieszczenia tworzyłem na wzór głównie tylko z filmu.

Do Pomplica:

nie wiem o jakie kwadraciki ci chodzi. Co do mojego zaczowania to nie mam nad czym się zastanawiać, bo, przyznaję że ponisło mnie, ale nadine już od dłuższego czasu krytykuje moje FS czepiając się najmniejszego i najdrobniejszego szczegółu, czasami nawet tak głupiego że aż niewidocznego. A jeżeli ktoś będzie chciał dać mi bana, to niech daje, chociaż ***** oznaczają cenzurę, więc nie ma do tego żadnych podstaw, i małe dzieci raczej nie powinny zrozumieć co to znaczy, a jeżeli wiedzą, tzn. że przeklinanie nie jest im już obce.

To by było na tyle i ogłaszam że zamykam temat zamku (z mojej strony).
  Odpowiedź z Cytatem