Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.06.2005, 17:20   #221
Kirke
Guest

Domyślnie

już mi się podoba, tylko tak dalej, co z tego że postacie ściągnięte itp, dziwi mnie wiele rzeczy w tym, poprostu niesamowite zdjęcia miejscami, a fabua jak fabua, to z tą krwią było super, i to twoje ff więc david może być głównym bohaterem, nawet ciekawe, no bo trochę nudnawe by było gdyby powstało tylko o harym, a tak david jest spoko :]
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.06.2005, 18:39   #222
Nobodyknows
Guest

Excl

Przeczytałam to już wcześniej, 29.05.05 więc nie muszę chyba pisać jakie to fajne itp. itd..... Ale moje pytanie brzmi KIEDY NASTĘPNY ODCINEK???!!! Bo mam doość czekania... :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2005, 20:34   #223
Dream
Guest

Domyślnie ...

Właściwie czytałem to czy te fotostory (?) i wypowiedzi (kłótnie ) czytelników i przyznam, że w części zgodzę się z Nadin. Tidus nie powinien podpisywać się jako autor dodatków, których nie wykonał. Skoro tak się wypowiadał, wydała się prawda, że to nie jego dodatki to najgorsze oszustwo. Gdybyś nie wspominał w ogóle o tym było by w porządku. Powiem, że Fs ma swój urok, lubię Harrego Pottera (nie do przesady) i uważam, że jest średnie. Strasznie ciągnie się wciąż jak flaki z olejem. Chyba jednak wolę przelotne i krótkie historie. Są lepsze niż taki ciągnący się serial "Moda na Sukces". Myślę, że musisz zmienić wątek i bardziej rozbudować fabułę, aby stała się ciekawsza. Zaraz, a gdzie ty się zmyłeś? Zniknąłeś czy co?! Kiedy kolejny odcinek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2005, 20:38   #224
Irish
Guest

Excl

wszystko bylo by ok gdyby nie to oszustwo z Hogwartem :wacko: tak sie nie robi chociaz ile by ci to zajac mialo to mogles napisac ze sciagales a nie ze to twoja ciezka praca(czytalam FS od poczatku ale teraz sie wypowiadam...)
ocenka 6.5/10 trzy i pół punkta za oszustwo :1smutny:

Cytat:
Napisał nadin
Owszem każdy ma prawo ściagania co mu się podoba bo to jego fs.,jego simy i jego komputer. I może sobie nawet trojana ściągnąć jak mu się podoba!
Przeciwna byłam przyznaje ,ale poprostu nie podoba mi
się to że jest to w tematyce pottera i dlatego byłam,jestem i chyba będe
przeciwna.Jeżeli tidus'iowi podoba się taka temtyka no to niech się podoba,
ale chyba w POLSCE panuje "WOLNOŚĆ SŁOWA".
Nadin zgadzam sie z toba to jest forum nie zbiorowisko powiedzmy nie bede sie wyrazac zle tu sa mlodsi uzytkownicy... powiedzmy nie miłych to jest forum dla kogos kto nie ma w naturze przeklinania mi sie raz zdarzylo przeklnac :wacko: ale nie tyle razy na jednego posta

Ostatnio edytowane przez Irish : 07.06.2005 - 20:45
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2005, 20:40   #225
Incognito
Guest

Domyślnie

Dream -> w zupełności się zgadzam . Tidus, wysłowiłeś się tak, że niestety wiele osób, jeśli nie wszyscy, pomyśleli , że to ty wszystko stworzyłeś. Najpierw była heca z zamkiem , teraz z postaciami , a Ty chyba masz już dość i się zmyłeś. A jeśli jesteś gdzieś tam , i piszesz nowy odcinek, to zrozum, że to niestety nie ma sensu. Twoje FS jest na wysokim poziomie i wiem , że te odcinki tak wolno wychodzą , gdyż starasz się doprowadzić FS do perfekci, ale to nic nie zdziała.

Mówię Ci . Lepsze jest średnie FS, gdzie odcinki wychodzą powiedzmy co tydzień, niż świetne FS którego nowe odcinki pojawiają się co miesiąc lub więcej. Przemyśl to .

I jeszcze te wyzwiska w kierunku Nadin....Nie zrozum mnie źle, nie oczerniam Cię, i nie masz stąd odchodzić , aleto było trochę nie ten......Wasze FS strasznie się pogorszyło . Fabuła zanosi się na dłuuuuugą i nuuuudną. Niestety. Więć dawaj ciekawsze odcinki i CZĘŚCIEJ (choćby krótkie, ale JAKIEŚ!!)

Ostatnio edytowane przez Puvix'L : 07.06.2005 - 20:42
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2005, 22:15   #226
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Heh, dawno mnie tu nie było . Czytałem właśnie wasze ostatnie posty i narodziły się we mnie różne mieszane uczucia. Teraz spróbuje wszystko powoli wam wyjaśnić.

1. NIe wiem czy już pisałem to wcześniej bo nie pamiętam, ale wtedy gdy powiedziałem że Hogwart zrobiłem sam, miałem na myśli tylko i wyłacznie WNĘTRZE. Co do zamku kiedyś już pisałem że sciągnąłem. Więc albo ja źle zrozumiałem osoby która się mnie pytała o to skąd Hogart, albo wy źle zrozumielicie mnie.
2. Co do wyzwisk w kierunku Nadii, to przyznam było ostro, ale wkurzyło mnie to że Nadine pisze takie posty jakie pisze, tym bardziej że ja nie mówiłem że postacie zrobiłem sam.
3. Nie daje teraz kolejnego odcinka z kilku powodów: gra mi sie zepsuła i bardzo trudno jest mi zrobić jakiekolwiek zdjęcia do 6 odcinka. Po drugie, jak wiecie zbliża się koniec roku szkolnego, więc jak łatwo się domysleć mam nawał pracy i nic na to nie poradzę. Po trzecie, mam, na głowie bardzo duzo zajęć, nie tylko szkolnych które są bardzo aktywne w okresie letnim, więc jstem zajęty i nie mam zbyt dużo czasu na robienie FS. Oczywiście Ania Czar mi w tym pomaga, ale ona ama ma dużo pracy.
4. Odcinki nie wychodziły co miesiąc. Z tego co pamiętam odcinki wychodziły z początku co tydzień. Tylko chyba raz się zdażyło że trwało to chyba 2 tygodznie. A teraz się dłuży z powodów już wiadomych.
5. Nie wiem czy kolejny ocinek powstanie w najbliższym czasie, więc niczego obiecać nie mogę.

A teraz apeluję:
Jeżeli FS wam się nie podoba, lub drażni was już długioe czekanie, to napiszcie, wtedy ja zakończe swoje FS na tych 5 odcinkach, a potem najwyżej się je usunie.

PS: mam jeszcze pytanie do osób które HP nie lubią. PO co pisać posty na temat tego czego nie lubicie, skoro z góry już wiadomo że będa one negatywne. Ja liczyłem bardziej na opinie fanów HP którzy będa mogli ocenic czy moje FS jest dobre i czy im podoba się tak samo jak orginalny HP. I własnie moje FS do nich kierowałem. Ale jak chcecie. Mi to już......wisi.
DZIĘKUJĘ.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2005, 14:40   #227
Irish
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Tidus2004
Heh, dawno mnie tu nie było . Czytałem właśnie wasze ostatnie posty i narodziły się we mnie różne mieszane uczucia. Teraz spróbuje wszystko powoli wam wyjaśnić.

1. NIe wiem czy już pisałem to wcześniej bo nie pamiętam, ale wtedy gdy powiedziałem że Hogwart zrobiłem sam, miałem na myśli tylko i wyłacznie WNĘTRZE. Co do zamku kiedyś już pisałem że sciągnąłem. Więc albo ja źle zrozumiałem osoby która się mnie pytała o to skąd Hogart, albo wy źle zrozumielicie mnie.
2. Co do wyzwisk w kierunku Nadii, to przyznam było ostro, ale wkurzyło mnie to że Nadine pisze takie posty jakie pisze, tym bardziej że ja nie mówiłem że postacie zrobiłem sam.
3. Nie daje teraz kolejnego odcinka z kilku powodów: gra mi sie zepsuła i bardzo trudno jest mi zrobić jakiekolwiek zdjęcia do 6 odcinka. Po drugie, jak wiecie zbliża się koniec roku szkolnego, więc jak łatwo się domysleć mam nawał pracy i nic na to nie poradzę. Po trzecie, mam, na głowie bardzo duzo zajęć, nie tylko szkolnych które są bardzo aktywne w okresie letnim, więc jstem zajęty i nie mam zbyt dużo czasu na robienie FS. Oczywiście Ania Czar mi w tym pomaga, ale ona ama ma dużo pracy.
4. Odcinki nie wychodziły co miesiąc. Z tego co pamiętam odcinki wychodziły z początku co tydzień. Tylko chyba raz się zdażyło że trwało to chyba 2 tygodznie. A teraz się dłuży z powodów już wiadomych.
5. Nie wiem czy kolejny ocinek powstanie w najbliższym czasie, więc niczego obiecać nie mogę.

A teraz apeluję:
Jeżeli FS wam się nie podoba, lub drażni was już długioe czekanie, to napiszcie, wtedy ja zakończe swoje FS na tych 5 odcinkach, a potem najwyżej się je usunie.

PS: mam jeszcze pytanie do osób które HP nie lubią. PO co pisać posty na temat tego czego nie lubicie, skoro z góry już wiadomo że będa one negatywne. Ja liczyłem bardziej na opinie fanów HP którzy będa mogli ocenic czy moje FS jest dobre i czy im podoba się tak samo jak orginalny HP. I własnie moje FS do nich kierowałem. Ale jak chcecie. Mi to już......wisi.
DZIĘKUJĘ.
wiem ze robiles sam wnetrze ale nie zamek a mowiles ze zamek to jak to ujales "MOJA CIĘŻKA PRACA" :wacko: a i zrób coś z tymi pięknymi czerownymi kwadracikami :wacko: no to chyba na tyle a i jeszcze pomyśl nad swoim zachowaniem bo niedługo mogą ci dać bana za te k**** d*** i tp. nie że daje uwagi ja ostrzegam ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2005, 16:48   #228
Kirke
Guest

Sad

chciałabym aby fs było skończone, no bo w sumie chyba po to się zaczyna aby skończyć, ja czytać umie i było wyraźnie napisane że tylko wnętrze jest twoje, ale najważniejsza jest treść chyba, szkoda by było gdyby skończyło się teraz, chociaż przeciągnij do 6 odcinka i daj jakieś sensowne zakończenie, plz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2005, 17:17   #229
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kirke
chciałabym aby fs było skończone, no bo w sumie chyba po to się zaczyna aby skończyć, ja czytać umie i było wyraźnie napisane że tylko wnętrze jest twoje, ale najważniejsza jest treść chyba, szkoda by było gdyby skończyło się teraz, chociaż przeciągnij do 6 odcinka i daj jakieś sensowne zakończenie, plz
Dzięki za zrozumienie i obiecuję ci że te FS bedzie miało jakies zakończenie, ale nie wiem kiedy ono się pojawi. Pełną pracę rozpocznę gdzieś za 2 tygodznie dopiero bo już będzie po radach pedagogicznych i będę miał dużo czasu.

A teraz kilka OSTATNICh już wyjaśnień co do zamku. Piszę w tej sprawie po raz sotatni i nie będę już na ten temat więcej dyskutował.

Cytat:
Napisał Tidus2004
Hogwart nie jest ściągnięty......Jest to moja cieżka praca.... (chodzi mi tu o wnętrze)
Ten post pojawił się po pytaniu czy sam zrobiłem zamek. Otóż ja zrozumiałem to pytaniem jako wnętrze zamku, czyli hall, dormitorium i np schody. I tak samo interprwtowałem inne posty, a to tylko dlatego że parę postów wcześniej oznajmiłem że HOGWART NIE JEST MÓJ. Poczytajcie a znajdziecie. Dlatego też wsztstkie późniejsze posty traktowałem jako pytania do wnętrza zamku. Więc jakiekolwiek pretensje miejcie do tych którzy się pytali, bo pytania nie były konkretne.

Cytat:
Napisał Tidus2004
Więc zacznę od tego. NIE JESTES GŁUPIA!!!
Przepraszam, ale nie zrozumiałem twojego poprzedniego posta, a teraz jest jasno i przejrzyscie. Po krótkim przemyśleniu....przyznaje ci część racji. Uważam że film nie jest kiczowaty. W budowaniu Hogwartu nie kierowałem się tylko filmem, ale i grami na PC i na gba. Przejrzałem chyba ze 100 stron internetowych. I uważam że własnie tak sobie wyobrażam Hogwart. OCzywiście uczniowie będą w szatach. Innego wyjścia nie ma.
Draco nie będzie miał fryzury tak jak w 3 części.
Wszystko to co zrobiłem, zrobiłem to według moich pomysłów.
Tutaj jest przykład kolejnego postu gdzie twierdzę czym kierowałem się w budowie zamku (wnętrza). Osoby inteligentne (nie obrażając nikogo) i tym bardziej zapalczywi fani HP, powinni się domyśleć że np w grze HP na gba nie ma pokazanego całego zamku i niemożliwością jest z zewnątrz budować go tak jak w tej gierce. To samo dotyczy gier na PC, ponieważ ja nigdy nie mogłem dojrzeć zamku w całości więc nie mogłem się niczym kierować, dlatego oczywiste już jest że tymi grami kierowałem się tylko i wyłacznie w budowie wnętrza. To samo jest w przypadku filmu. Pomimo że zamek jest widoczny w całości, ale przez bardzo krótko, nie dokładnie i nie wyraźnie, wię jak łatwo się domyśleć tutaj też chodziło mi o WNĘTRZE. Łatwo to zauważyć jeszcze obserwując pokój wspólny, dormitorium albo gabinet Dumbledora. Te trzy pomieszczenia tworzyłem na wzór głównie tylko z filmu.

Do Pomplica:

nie wiem o jakie kwadraciki ci chodzi. Co do mojego zaczowania to nie mam nad czym się zastanawiać, bo, przyznaję że ponisło mnie, ale nadine już od dłuższego czasu krytykuje moje FS czepiając się najmniejszego i najdrobniejszego szczegółu, czasami nawet tak głupiego że aż niewidocznego. A jeżeli ktoś będzie chciał dać mi bana, to niech daje, chociaż ***** oznaczają cenzurę, więc nie ma do tego żadnych podstaw, i małe dzieci raczej nie powinny zrozumieć co to znaczy, a jeżeli wiedzą, tzn. że przeklinanie nie jest im już obce.

To by było na tyle i ogłaszam że zamykam temat zamku (z mojej strony).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2005, 17:37   #230
Irish
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
Do Pomplica:

nie wiem o jakie kwadraciki ci chodzi. Co do mojego zaczowania to nie mam nad czym się zastanawiać, bo, przyznaję że ponisło mnie, ale nadine już od dłuższego czasu krytykuje moje FS czepiając się najmniejszego i najdrobniejszego szczegółu, czasami nawet tak głupiego że aż niewidocznego. A jeżeli ktoś będzie chciał dać mi bana, to niech daje, chociaż ***** oznaczają cenzurę, więc nie ma do tego żadnych podstaw, i małe dzieci raczej nie powinny zrozumieć co to znaczy, a jeżeli wiedzą, tzn. że przeklinanie nie jest im już obce.

To by było na tyle i ogłaszam że zamykam temat zamku (z mojej strony).
po pierwsze jestem blondynka i za duzo to ja nie rozumiem i czesto ide sobie na skroty z czytaniem soora nie doczytalam teraz uwazam te FS 9.9/10 pierwszy odcinek byl przy nudnawy
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania