View Single Post
stare 17.08.2005, 18:55   #129
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Hmm, niedawno miałam reinstalka i właściwie nie dużo zdziałałam przez ten czas, więc może napiszę co było przed reinstalem . Życie w Miłowie raczej było spokojne (prawie zawsze
Biedacy
- Balbina urodziła trzeciego syna-Maćka i wyszła za Dariusza Marzyciela. Z nim miała (z tego co pamiętam) dość wiele dzieci: Dominikę, Konrada, Klarę, Marlenę no a ostatnie dziecko było w drodze .
- Damian pobrał się z Andżeliką Przyjemniak. Urodziła im się Ola i Kornelia, a trzecie dziecko było w drodze .
- Błażej ożenił się z Alicją (stworzoną przeze mnie ) i mieli synka Damiana.
- Maciek pobrał się z Martą Przyjemniak (trzecią córką Marysi i Daniela) i mieli córkę Magdalenę.
Reszta dzieci Balbiny była małymi dziećmi i dziećmi.
Przyjemniacy
- Marysia i Daniel doczekali się trzeciej córki Marty, a potem wiedli spokojny żywot emerytów .
- Andżelika wyszła za Damiana (patrz wyżej)
- Liliana pobrała się ze Szczepanem i mieli dwie córki: Urszulę i... eee jak jej tam było...?? . Nie ważne, zapomniałam .
Marzyciel
- Dariusz pobrał się z Balbiną (patrz wyżej )
- Szczepan z Lilianą (-||-)
Kaliente
- Dina wyszła za Mortimera i mieli bliźniaczki: Marię i Magdę.
- Nina wzięła ślub z Donem, zaadoptowali jasnoskórą Elizę, a ich dziecko było w drodze
Lotario
- Kasandra zerwała z Donem, bo przyłapała go na bara-bara z Niną, no i ten oświadczył się Ninie
Ćwir
- Mortimer wziął ślub z Diną (patrz wyżej)
- Aleksandra ukatrupiłam
- Kasandrę pobrałam z Władkiem (zrobiłam se gościa ;D)

Chyba wszyscy... To było sprzed reinstala, a teraz mam tak:

Balbina urodziła trzeciego syna, też Maćka, który jest na razie dzieckiem. Błażej i Damian to nastolatkowie. Przywróciłam Sławomira i na razie żyje sobie spokojnie z Balbinką.
Marysia Przyjemniaczek w ciąży . Daniel 'baraszkuje' ze sprzątaczką Kasią, gry Marysia jest w pracy
Kasandrę pobrałam z Donem i dziecko w drodze.
Niną na razie nie grałam xP.
Dina (przed chwilą ) wzięła ślub z Mortimerem i urodzili im się dwaj chłopcy-bliźniacy (siostry Kaliente, jak ktoś wcześniej powiedział, na serio mają tendencje do bliźniaków... )
No a szczęśliwemu Dariuszowi i Szepanowi przywróciłam Marlenę do życia i także wiodą sobie spokojne życie .
No to tyle z Miłowa... I jeszcze Werona przed reinstalem .
Kapulet
- Julia wyszła za Romea i mieli bliźniaki: Klemensa i Tytanię ().
- Konstanty wykitował
- Tybalda ukatrupiłam, bo mnie wkurzał
- Hermia wyszła za Puka Jutrzenkę, bo Merkucjo przyłapał ją na zdradzie . No i 'coś' było w drodze .
- Kent pobrał się z Bianką Montek i... nie pamiętam co im się urodziło
- Pankracy (czy jak temu z wąsami) i jego żona (Bezimienna, zapomniałam jak jej na imię ) spodziewali się potomka
Montek
- Romeo pobrał się z Julią (patrz wyżej)
- Bianka wyszła za Kenta (patrz wyżej)
- Patryk, Izabela i Merkucjo zostali przeze mnie zabici
Jutrzenka
- Puk pobrał się z Hermią (patrz wyżej)
- Tytania i Oberon wzięli ślub
- Ta mała ruda, nie pamiętam imienia, była nastolatką.
Eee, więcej nie pamiętam
Ałaa, palce mnie bolą ;(.

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 18.08.2005 - 09:01
  Odpowiedź z Cytatem