![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Hmm, niedawno miałam reinstalka i właściwie nie dużo zdziałałam przez ten czas, więc może napiszę co było przed reinstalem
![]() ![]() Biedacy - Balbina urodziła trzeciego syna-Maćka i wyszła za Dariusza Marzyciela. Z nim miała (z tego co pamiętam ![]() ![]() - Damian pobrał się z Andżeliką Przyjemniak. Urodziła im się Ola i Kornelia, a trzecie dziecko było w drodze ![]() - Błażej ożenił się z Alicją (stworzoną przeze mnie ![]() - Maciek pobrał się z Martą Przyjemniak (trzecią córką Marysi i Daniela) i mieli córkę Magdalenę. Reszta dzieci Balbiny była małymi dziećmi i dziećmi. Przyjemniacy - Marysia i Daniel doczekali się trzeciej córki Marty, a potem wiedli spokojny żywot emerytów ![]() - Andżelika wyszła za Damiana (patrz wyżej) - Liliana pobrała się ze Szczepanem i mieli dwie córki: Urszulę i... eee jak jej tam było...?? ![]() ![]() Marzyciel - Dariusz pobrał się z Balbiną (patrz wyżej ![]() - Szczepan z Lilianą (-||-) Kaliente - Dina wyszła za Mortimera i mieli bliźniaczki: Marię i Magdę. - Nina wzięła ślub z Donem, zaadoptowali jasnoskórą Elizę, a ich dziecko było w drodze ![]() Lotario - Kasandra zerwała z Donem, bo przyłapała go na bara-bara z Niną, no i ten oświadczył się Ninie ![]() Ćwir - Mortimer wziął ślub z Diną (patrz wyżej) - Aleksandra ukatrupiłam ![]() - Kasandrę pobrałam z Władkiem (zrobiłam se gościa ;D) Chyba wszyscy... To było sprzed reinstala, a teraz mam tak: Balbina urodziła trzeciego syna, też Maćka, który jest na razie dzieckiem. Błażej i Damian to nastolatkowie. Przywróciłam Sławomira i na razie żyje sobie spokojnie z Balbinką. Marysia Przyjemniaczek w ciąży ![]() ![]() Kasandrę pobrałam z Donem i dziecko w drodze. Niną na razie nie grałam xP. Dina (przed chwilą ![]() ![]() No a szczęśliwemu Dariuszowi i Szepanowi przywróciłam Marlenę do życia i także wiodą sobie spokojne życie ![]() No to tyle z Miłowa... I jeszcze Werona przed reinstalem ![]() Kapulet - Julia wyszła za Romea i mieli bliźniaki: Klemensa i Tytanię ( ![]() - Konstanty wykitował ![]() - Tybalda ukatrupiłam, bo mnie wkurzał ![]() - Hermia wyszła za Puka Jutrzenkę, bo Merkucjo przyłapał ją na zdradzie ![]() ![]() - Kent pobrał się z Bianką Montek i... nie pamiętam co im się urodziło ![]() - Pankracy (czy jak temu z wąsami) i jego żona (Bezimienna, zapomniałam jak jej na imię ![]() Montek - Romeo pobrał się z Julią (patrz wyżej) - Bianka wyszła za Kenta (patrz wyżej) - Patryk, Izabela i Merkucjo zostali przeze mnie zabici ![]() Jutrzenka - Puk pobrał się z Hermią (patrz wyżej) - Tytania i Oberon wzięli ślub - Ta mała ruda, nie pamiętam imienia, była nastolatką. Eee, więcej nie pamiętam ![]() Ałaa, palce mnie bolą ;(. Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 18.08.2005 - 09:01 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|