Temat: Pokolenia
View Single Post
stare 26.08.2005, 20:07   #73
Caro'tka
Guest

Domyślnie

A tutaj pokolenia rodzinki Pakuły(chyba dosyć duzo sie nazbierało przez 4 dni po 6 godzin tylko w rodzinkach Pakuła grałam! Hehehe )

Poznajecie Maxisową studentkę Danutę Pakuła? Oto właśnie moja najlepsza simka no i jej rodzina (na tym zdjęciu jest jeszcze na studiach):

A tutaj Danuta po małej zmianie. Zakochała sie w profesorze ktory ja potem rzucił przed ołtarzem.:

Danuta po ukończeniu studiów z najlepszym wynikiem. Jest juz dorosła:

Danuta po nie udanym ślubie z profesorem postanowiła mieć córkę. Wieć zaadoptowała Reginę:

Regina rosła jak na drożdżach!:

Aż stała sie nastolatką i postanowiła...

... PÓJŚC NA STUDIA!

Niestety po pewnym czasie dotała "warunek" ponieważ miała ocenę 2. Porzuciła studia i postanowiła zamieszkać ze swoim męż... ekhmm narazie chłopakiem

Zatem u Danuty:
Danucie Pakuła było bardzo smutno siedziec samej w domu, poniewaz Regina sie wyprowadziła. Danuta postanowila znowu zaadoptować dziecko, lecz tym razem chłopczyka!:

Tymczasem u Reginy i jej chłopaka. Witold postanowił poprosic ja o rękę, Regina oczywiście się zgodziła.

A potem Regina wyszła za mąż za Witolda! Nie robili wesela, tylko zareczyli sie skromnie, cicho i po kryjomu.

Najświeższe zdjęcie jest takie, że: Regina jest w ciąży z Witoldem. Bardzo cieszą się z tego dziecka!:

MOŻE C. D. N...

I jak sie podobało? :>
Proszę o ocenę rodzinki no i wogole opowiadanka

Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 26.08.2005 - 20:13
  Odpowiedź z Cytatem